السلاااااااام عليكم الله يعطيكم العافيه
عندي سؤال بنات انا عادة اعمل كفتة البطاطس الي هي
بطاطس مهروس مع دجاج مسلوق مقطع ما اشوية بصل محمص مع بقدونس بهارات ملح واعملهم على شكل اصابع منتفخه واغمسهم بالبيض ثم البقصمات
طيب مدري هدي الطريقه الصحيحه ولا لاء اخليها بالفريزر اشوي واقليها تتفكك معي مدري ليش واحيانا احتاج اني اخلي كم حبه بالفريزر لين احتاجهم ونفس الحكايه يتفكك وش الغلط الي انا سويته؟؟
الله يجزاكم خير
09-03-1426 هـ, 08:06 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
انا اضيف قليل من البقصماط الى الخلطة الاصلية او دقيق
09-03-1426 هـ, 08:38 صباحاً
 
تسلمين ام دوني على الرد و***** الله ناويه اعملها هاليومين وبجرب وبخبرك
09-03-1426 هـ, 08:53 صباحاً
 
انا مكان لما عملتها بس كانت بطاطس مسلوقة فقط خربت وتفتت كلها
09-03-1426 هـ, 11:01 صباحاً
 
والله كفتة البطاطس اللى انا اعرفها مش كدا بس هقولكم على اللى انا اعرفه

بسلق البطاطس واهرسها ببيضة وعصير بصلة صغيره و حبة بقدونس واتبلها واعجنها
وبعدين ااعملها كور صغيرة مجوفة واحشيها عصاج واحطها فى التلاجة نص ساعة وبعدين البيض والبقسماط واحمرها
دى طريقة

الطريقة التانية
بجيب لحمة مفرومة وابشر عليها بصلة وحبة بطاطس متوسطة ابشرها برضه عليهم واتبلهم واعجنهم مع بعض وادقهم فالهون بلاش الكبة علشان ماتبوظش اللحمة وبعد ما اعجنها كويس اعجن معاهم بيضه اضرب بيضه واعمل اصبع الكفتة واغمسها فالبيض والبقسماط واحمرها فالزيت المخلوط بسمنه
09-03-1426 هـ, 12:12 مساءً
 


الساعة الآن 05:03 .