السلام عليكم
اني عندي كمية من الثوم ابي اخزنه فتره اطول الي عندا طريقة لتخزين الثوم من غير ما يخرب يفيدنة يا طباخات

ولكم جزيل الشكر

_يوضع الثوم المقطع فى الكبة او المفرمة بايضافة قليل من الملح ويفرم جيدا _نقوم بتعبئة الثوم المفرى فى برطمانات من الزجاج وتكون البرطمانات جافة(ناشفة) _بعد ذلك توضع البرطمانات فى الفريزر ثم يستخدم حسب الحاجة ويوضع مرة اخرى فى الفريز او ممكن تضعيها بعلب بلاستيك
تذكري ان للفراق لقاء وللحياة موت وللصدق حسنات وللكذب سيئات تنفسي وإستنشقي هواء الدنيا وتذكري ان هذا النفس سينقطع يومـــا
اقتباس مشاركة  (اميره الخيال 222)
_يوضع الثوم المقطع فى الكبة او المفرمة بايضافة قليل من الملح ويفرم جيدا _نقوم بتعبئة الثوم المفرى فى برطمانات من الزجاج وتكون البرطمانات جافة(ناشفة) _بعد ذلك توضع البرطمانات فى الفريزر ثم يستخدم حسب الحاجة ويوضع مرة اخرى فى الفريز او ممكن تضعيها بعلب بلاستيك
نفس الشي تممكن تطيفي زيت زيتوووووووووون ع الوجه
انا واهلي عندنا طريقة سهلة وتضمنلك مايخرب نقشر الثوم ونحطو في برطمان قزاز ونحط فوق التوم قبل ماتقفلي عليه البرطمان ورقة مناديل وتحطيه في الثلاجة .
نفس كلام الاخوات اللي قبلي
سر تاخير اجابة الله لدعوة موسى على فرعون 40 سنه لانه..... اضغطي على الرابط http://f1s1k1.blogspot.com/


الساعة الآن 01:54 .