بسأل عن الفلافل الفول والحمص اسلقهم قبل ما اطحنهم لان ان لم فرمتهم مع بعض مندون سلق طلع طعم الفلافل مش حلو ......
لا ياقلبي نقعيها في المويا من الليل الى الظهر واطحنيها مع بصل وثوم وكسبرة

وفرزيها في اكياس بس افرديها

وخرجيها يوم تبي تقليها قبل بكم ساعة بس يفك الثلج اعجنيها بملعقة بكنج بودر

وملح وكمون وحطي بيضه واقليها على طول وبالعافيه عليك


واي سؤال انا حاضرة بس عالحاص لاني مارجع للموضوع


الله يعافيك ياغاليه وشكرا على الاجابة
نفس الاجابة

ممكن مرات تستغني عن البيض

وممكن تضيفي سمسم


الساعة الآن 08:21 .