انا عايزه طريقة لشوارما اللحم تحفه لاني جربت طرق كثيره وطلعت وحشه ياريت شرح وبالصور واكون شاكره

اهم شيئ اللحم يكون طازج وتقطيعه يكون رفيع
وتتبليها بلبن وملح وفلفل اسود وخل و مع ليمون وبشر ليمون تتنقع
البهارات كزبره ناشفه وفلفل اسود وكمون قليل وشمر قليل
وتحمر على الصاج حتى الاستواء بس لازم تكون مده النقع طويلهما تقل عن اربع ساعات
ومع الحشوه
ضيفي صوص الطحينه والكزبره والبصل والطماطم واحشيه

او تتبلي قطعه اللحمفي الصينيه كامله
وتشويها في الفرن بالصينيه كامله بدون اضافات
وبدون تحريك او تدخلي الشوكه فيها
وبعد 45 دقيقه طلعيها اتركيها ترتاح عشر دقايق او اكثر شوي
قطعيها شرائح
وحمريها على الصاج في زيت وزبده وشوحي معها بصل واحشيها


الساعة الآن 01:23 .