بنات انا شترات الجلاش على اساس بسو ي فية اكلة بس الورق اختفاةابى مساعدتكم ادونى اكلات اسوية بعجينة الجلاش قبل تخرب بليززززززززززززززززززززززززز
06-10-1432 هـ, 07:10 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
بقلاوه
او ام علي
06-10-1432 هـ, 09:17 مساءً
 
لو عاوزاه مالح بتحضرى صينيه وتدهنيها سمن ثم تضعى الجلاش ورقه ورقه وتدهنى بينهم بسمن تقريبا 8 ورقات ثم تضعى اللحم المفروم المعصج(بالبصل وحبه طماطم وم صلصه)او كما تسويه انتى ثم تعيدى نفس الخطوات من وضع الورقات والدهن بينهم

وفى الاخر تحضرى كوب وتضعى بيضه وحليب وتوابل وملح وتقلبى جيدا ثم تصبى الخليط على الصينيه بعد تقطيعها
وفى فرن متوسط تتركيها حتى تنضج ويحمر الوجه

يمكن اضافه مفروم الفرؤاخ بدل اللحم وممكن جبنه النوع اللى تحبيه

وممكن ايضا تعمليه حلو وذلك بوضع حشو مكسرات او مكسرات مع كنافه او كاسترد او مهليبه زى ما تحبى وبعد النضوج تسقى بالشربات طبعا ما فى لبن وبيض شيره فقط

يارب اكون افدتك
06-10-1432 هـ, 09:41 مساءً
 
اكلات حلوه وكثيره دوري بقوقل والبنات ماقصروا
06-10-1432 هـ, 10:06 مساءً
 
ام على روووعه دوري طريقتها بقوقل
07-10-1432 هـ, 10:00 صباحاً
 


الساعة الآن 03:11 .