Analysis Services
السلام عليكم
خواتى حبيت اعرف الملفوف والورق العنب الذى يقدم بالافراح الذى يكون طعمة حامض يريت التى تعرف الطريقة تفيدنى
وراح اكون لها شاكرة
23-04-1426 هـ, 10:11 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
عندى طريقة سهلة

أو هى لذيذة ومجربة كتير

تجيبى بصلة وتحمريها فى زيت ولما تصفر تحطى صلصة طماطم

وتستنى لحد ما الصلصة تقل وتنشف من المية وبعدين تجيبى شبت وبقدونس وكسبرة

وتقطعيهم قطعا صغيرة جدا وتضيفيهم على الصلصة وتنتظرى قليلا الى أن تجف ماء الخضرة

وتحطى ملح وفلفل وبهار

وبعد ما تحشى المحشى تعصرى عليه لمونتين وتقطعى عناقيد الورق وتحطيها وسط الحلة علشان تديها طعم مذاذة

وتحطى مية وتكلى أحلى ورق عنب ..... وبالهنااااااااااااا

هى الوصفة طويلة لكن تجربتها مش صعبة
23-04-1426 هـ, 01:59 مساءً
 
السلام عليكم
مشكورة اختى طريقتج حلوة واجد وبسيطة اكيد راح اجربها واعطيج خبر
23-04-1426 هـ, 05:53 مساءً
 


الساعة الآن 12:59 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏