السلام عليكم
خواتى حبيت اعرف الملفوف والورق العنب الذى يقدم بالافراح الذى يكون طعمة حامض يريت التى تعرف الطريقة تفيدنى
وراح اكون لها شاكرة

عندى طريقة سهلة

أو هى لذيذة ومجربة كتير

تجيبى بصلة وتحمريها فى زيت ولما تصفر تحطى صلصة طماطم

وتستنى لحد ما الصلصة تقل وتنشف من المية وبعدين تجيبى شبت وبقدونس وكسبرة

وتقطعيهم قطعا صغيرة جدا وتضيفيهم على الصلصة وتنتظرى قليلا الى أن تجف ماء الخضرة

وتحطى ملح وفلفل وبهار

وبعد ما تحشى المحشى تعصرى عليه لمونتين وتقطعى عناقيد الورق وتحطيها وسط الحلة علشان تديها طعم مذاذة

وتحطى مية وتكلى أحلى ورق عنب ..... وبالهنااااااااا اااا

هى الوصفة طويلة لكن تجربتها مش صعبة
السلام عليكم
مشكورة اختى طريقتج حلوة واجد وبسيطة اكيد راح اجربها واعطيج خبر


الساعة الآن 02:00 .