بليز مين تعرف طريقة مخلل المانجا الأشار

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
،

آب لعيوينك


سبحان الله وبحمده ، سبحان الله العظيم








التمره العجيبه لجميع لمشاكل النساء والمساعدة على الحمل بإذن الله

.


.



.
نقلت لك هذي الطريقه من النت يارب تعجبك
طريقة عمل المخلل الاشار


المقادير:
جزرمقطع صغير-زهره-باذنجان -كوسة- بطاطس-قرع-خضار مشكله - الكرنب النوعين(الموف والابيض)-فصوليا بيضاء -بزاليا -ذره -فصوليا حمرة-
اى خضار عندك براحتك والكميات اللى تناسبك
تقطع الخضار كله الى مربعات وتقلى في الزيت شوى 10 دقايق


ونضع في برطمان <<<راس ثوم مفروم- علبه خل الاسود - وربع كاس خل ابيض- ملعقتين شطه حارة معلبه -كاس امبا توجدفي السوبرماركت او شرايح مانجوو لو ماحصلتى الامباا- نص كوب من زيت الزيتون - ملح بهارات - ماجي -ملعقه ملح الليمون -ملعقتين من الكارى الحار-ملعقه حبه بركه -ملعقه كركم- تحطين 5 الى4 قرون شطه تعطى طعم..


ضعى الخضار بترتيب اتركيه على النارحتى تستوي الخضارمع التقليب المستمرثم اطفي النارواضيفي البهارات والملح والخل والحبه البركه و كركم ...الخ و والامبا بعدتقطيعه وخلطيه وضعيهافي برطمان في الثلاجه و خلاص جاهزه مايحتاج وقت يتخلل ولا ايام
في وقته تاكلين منه
وبالعافيه
يقدم مع الوجبات فطور اوالغداء او العشاء
اللى يناسبك زي الطرشي

شكرا ام حمني وسمسه بس انا كنت ناويه اعمل مخلل المانجا بدون اضافات والي يكون بيتخلل ببرطمان الشمس مو على النار
رفع


الساعة الآن 01:53 .