Analysis Services
بنات! والكلام للجميع:طبعا تعرفون التشيز كيك لازمه بودرة الجلاتين هذه اللي ما حصلتها لا في المخازن الكبرى زلا بنده لأني حقيقة ما اعرف كيف شكلها البودره ساده بدون نكهات.
همتكم معي
10-05-1426 هـ, 05:00 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
أنا حبيبتى شفتها فى السوبر ماركت بجانب الفانيليا والخميرة والبيكنج بودر والحاجات دى

ومكتوب عليها جلاتين بودرة أو حاجة كده .... بس للأسف مش عندى علبة علشان أصورهالك

أرجو أن يكون عند الاخوات صورة
10-05-1426 هـ, 05:03 مساءً
 
علبه بيضا مكتوب عليها جلاتين بقري وجوا العلبه فيه اظرف صغيره
وهو يكون ساده بدون نكهه
11-05-1426 هـ, 01:02 صباحاً
 
في طريقة اسهل وطبيعية انا لما بعمل تشيز كيك بالاناناس باخد مرق الاناناس (وطبعا يمكن استعمال الماء ولكن العصير اطيب) واضيف اليه ملعقة نشاء(كورن فلور) ثم على النار حتي يذوب النشاء تماما ثم استعمله بدلا من الجيليه
11-05-1426 هـ, 02:12 صباحاً
 
جزاكم الله خير أخواتي ومشكورة ام مضر على الطريقه الجديده.
11-05-1426 هـ, 03:05 صباحاً
 


الساعة الآن 02:50 .