الارز الحساوي ****عندي رز حساوي والمشكله اني ما اعرف طريقة اعداده
يعني نطبخه زي الرز العادي وهل يتنقع ويطبخ معى اللحم عادي
المشكله ان لونه بني وحبته صغيره ونحيفه شوي يعني مايشجع عالاكل
طبعا انا غامرت وصلحته اليوم بس طلع زي الجريش وطعمه مقبول
اللي عندها خلفيه عن ذالنوع من الرز تقول لي الطريقه الصحيحه في طبخه
ولكم من السلاميه ارق واحلى واجمل تحيه
24-12-1432 هـ, 02:35 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
بالضبط يالغلا انا اكلته عند حساويه زي ما قلتي بس مش مثل الجريش مهروووس لا لكت تحسيه منتخفه وملبد على بعض لكن طعمه طيب مش بطااال بس كثير يمدحوه انه صحي
24-12-1432 هـ, 03:02 مساءً
 
فوق
24-12-1432 هـ, 03:07 مساءً
 
طريقة طبخه نفس الكبسه بالظبط بس زيدي كمية الماي لانه يحتاج وقت أطول في الطبخ
الرز الحساوي مفيد جداً وفيه ناس تضيفله لوبه وسلق
كمان تقدري تسلقي كميه وتعملي فيه كفته مع الحم المفروم لذيذه جداً
وأي استفسار أنا في الخدمه بس على الخاص لأني ماارجع لردودي في المواضيع
24-12-1432 هـ, 03:28 مساءً
 
سُبْحَان الْلَّه وَبِحَمْدِه سُبْحَان الْلَّه الْعَظِيْم.
24-12-1432 هـ, 04:00 مساءً
 


الساعة الآن 06:22 .