اهلا يا بنات يا تري في اي واحده تقدر تقولي طريقه الدره المسلوقه بتاعت الطازج
الف الف الف مليوننننننننننننننن شكر
اللهم اجعل القراءن ربيع صدورنا و يسر لي حفظه
اللهم ارزقني الاخلاص في القول و العمل
يا بنات 21 زياره و لا رد واحد
اللهم اجعل القراءن ربيع صدورنا و يسر لي حفظه
اللهم ارزقني الاخلاص في القول و العمل
إذا تقصدين الذره إللي تيجي مسلوقه وتنباع في محلات الكشكات إللي يبيع البليله وبالذات فى المهرجانات وأماكن التسوق ....هي ذره مسلوقه في ماء فقط ...ثم تخرجينها وتحطين زبده وملح وبس ترى مررررررررررررره خطيره هذي الذره....
لاإله إلا انت سبحانك إني كنت من الظالمين
الف شكر هاله علي الرد و نعم هي نفس الدره اللي اقصدها و انا عملتها زي ما قولتي بس الدره ما كنش طعمها زي اللي باشتيريه كانت واخده طعم الزبده من الخارج فقط مش كلها (يعني من عند الساق كان لسه فيها طعم المياه مش الزبده)و شكراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اللهم اجعل القراءن ربيع صدورنا و يسر لي حفظه
اللهم ارزقني الاخلاص في القول و العمل
الذرة تعمليها على البخار... يعني تحطي ماء على النار ليما يغلي وبعدين تحطي الذرة في مشخالة الأرز فوق الماء المغلي لين مايستوي تشيلينه وتحطي النكهات اللي تحبينها... وسلامتك


الساعة الآن 12:00 .