Analysis Services
  • «
  • 1
  • 2
  • >
  • »
لو سمحتو فنانات المنتدى
عندى سؤال عن البوريك
انا اول مرة اعملة وكل المقادير سليمة وكانت اشكالة وطعمة جميل بس كان ناشف شوية ومش عارفة لية ناشف ممكن حد يقولى طلع ناشف كدا ولو سمحتو المقادير من عندكو يمكن اكون كتبت الوصفة فيها حاجة ناقصة وطريقة العمل
ولكم جزيل الشكر
لو سمحتو عشان بناتى بيحبوة
15-03-1433 هـ, 12:30 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
حبيبتي اللي ينشف البوريك حاجتين اما المية قليلة واما النار هادئة بذيادة والفرن ماكانش متسخن من قبل الخبز
قوليلي مقاديرك ايه؟ واقولك لو كانت فيها حاجة مش مظبوطه
15-03-1433 هـ, 02:19 مساءً
 
متشكرة اوى اختى على الاهتمام والرد
مقاديرى
نص ك دقيق+نص كوب سمنة+بيضة+قطعة خميرة+مية دافيى للخميرة والعجن+نص كوب زيت+معلقة ملح و سكر +الحشو جبنة او عجوة
هى دية مقاديرى
والفرن كنت مسخناة قبل الخبز بشوية ونارة عالية
وبصراحة مش عرفة الغلطة اية عندى
ولكى جزيل الشكر

19-03-1433 هـ, 11:48 صباحاً
 
لازم ملعقة باكن بودر هي الي تخلي العجينة هشة وحلوة
موفقة
19-03-1433 هـ, 02:30 مساءً
 
موفقه
19-03-1433 هـ, 05:36 مساءً
 


الساعة الآن 10:38 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏