لو سمحتو فنانات المنتدى
عندى سؤال عن البوريك
انا اول مرة اعملة وكل المقادير سليمة وكانت اشكالة وطعمة جميل بس كان ناشف شوية ومش عارفة لية ناشف ممكن حد يقولى طلع ناشف كدا ولو سمحتو المقادير من عندكو يمكن اكون كتبت الوصفة فيها حاجة ناقصة وطريقة العمل
ولكم جزيل الشكر
لو سمحتو عشان بناتى بيحبوة
سبحانك ربى
حبيبتي اللي ينشف البوريك حاجتين اما المية قليلة واما النار هادئة بذيادة والفرن ماكانش متسخن من قبل الخبز
قوليلي مقاديرك ايه؟ واقولك لو كانت فيها حاجة مش مظبوطه

علي اسم مصر التاريخ يقدر يقول ماشاء *****انامصر عندي احب واجمل الاشياء
متشكرة اوى اختى على الاهتمام والرد
مقاديرى
نص ك دقيق+نص كوب سمنة+بيضة+قطعة خميرة+مية دافيى للخميرة والعجن+نص كوب زيت+معلقة ملح و سكر +الحشو جبنة او عجوة
هى دية مقاديرى
والفرن كنت مسخناة قبل الخبز بشوية ونارة عالية
وبصراحة مش عرفة الغلطة اية عندى
ولكى جزيل الشكر

سبحانك ربى
لازم ملعقة باكن بودر هي الي تخلي العجينة هشة وحلوة
موفقة
يوجد معمول هش
اكثر من نوع وطعم

للطلب والأستفسار
القصيم .الرس0546394222واتس
انستقرام aomhaya
موفقه


الساعة الآن 03:09 .