مثل ماهو باين بالعنوان انا شريت فرن جديد وفيه الشواية اللي تدور بالكهرباء سويت فيها دجاج بس طلع من جوه نئ مو مستوي ابد ومن بره شحليله اشلون اخليه يستوي من جوه اللي عندها خبر تعلمني الله يباركم وفيكم وينولكم اللي في بالكم واللي ما تعرف فضلا لا امرا ترفع لي الموضوع الين الاقي حل ومشكورين.
09-05-1433 هـ, 02:00 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
رفع لعيونك
09-05-1433 هـ, 02:07 مساءً
 
اب
09-05-1433 هـ, 02:46 مساءً
 
قصري النار عليه لمدة ساعة ااربع بعدين ارفعي النار عشان تتحمر
09-05-1433 هـ, 03:05 مساءً
 
يمك كنتي رافعة نار الشواية علشان كدة استوى من برى وبقى ني ومو مستوي من الداخل .
طريقتي في الدجاج المشوي اتبل الدجاج بالخلطة اللي بدي اياها واضيف قليل خل او كربونات الصوديوم لخلطة التتبيل وطبعا اشكها في السيخ واشغل النار ودائرة الكهربا وتاخد ساعة الى ساعة وعشر دقايق حسب حجم الدجاجة (الافضل تكون الدجاجة وزنها اقل من كيلو ولو 800 جرام يكون احسن )
يارب اكون افدتك .
09-05-1433 هـ, 03:06 مساءً
 


الساعة الآن 03:58 .