السلام عليكم اخواتي كيفكم
مين بتعرف طريقة عمل الفته اللي فيها مكعبات باذنجان مقليه
ومكعبات خبز مقليه ومعها لبن وطحينيه وصنوبر مقلي اكلتها زمان وناسي الطريقه
بدي خبرتكم وتجاربكم اخواتي لا تفشلوني بلييييييييييييز
الله يفرج همها اللي بترد
انا بانتظار ردودكم الحلوه
رفع

ما اعرف الطريقه للاسف
أهلين زهورة حبيبتي
كيفك

خذي الطريقة وادعي لي

باذنجان وبطاطس مقلي حطيهم بصينية وحطي عليهم نص علبة حمص معلبة ورشة ملح وشوي فلفل اسود
جهزي الصوص علبة زبادي ملعقتين طحينية ملعقتين لبنة عصير ليمونة ملعقة مايونيز ملح ورشة فلفل أسود وصبيها على اللي فوق
زينيه بخبز مقلي وصنوبر مقلي وبقدونس مفروم
تقصدي فته الباذنجان تحمصي الخبز بعد ماتقطعيه زي ماتعملي الفتوش وتفرشيه في الصينية وبتقطعي الباذنجان صغير وتقليه او تحطيه في الفرن لمن يتحمر ويستوي وتفرشيه فوق الخبز وبتطبخي لحمة مفرومة طبعا مع كشنة البصل والثوم وبهارات وصنوبر وتفرشيها فوق الباذنجان وبعدين بتقطعي طماطم وبقدونس صغيرة وبتفرشيها فوق المفرومة وتدخليها الفرن لمن تتماسك تخرجيها وتحضري زبادي وتخلطي معاه ثوم وتفرشيه على الصينية وبتكون الطبقة الاخيرة وبالعافيه
هذي طريقه رووووعه وطعمها يجنننن لاتفوووووووووووووووتك

الطريقه


بطاطس وباذنجان مقطع مربعات ومقلي وكمان خبز مربعاتومقلي



الصلصه



بصله صغيره + 2 طماطم +فلفل رومي قطعه صغيروونه اوفلفل حار براحتك + مكعب ماجي + فص ثوم



نخلطها جميعا بـ



ونضعها على نار هاديه علشانتتسبك



خلطة الزبادي



3 ملاعق طحينه + علبتين زبادي + فص ثوم مهروس + ملح وكمون وفلفل وليمون ونخلطهم مع بعض وممكن تضيفي شوي مويه




ونبدانرصهم بالصينيه



البطاطس والباذنجان وبعدها الصلصه وبعدها اللبن وزينيهابالبقدونس والكزبره والخبز
[color="Purple"]



الساعة الآن 05:54 .