السلام عليكم ورحمة الله و بركاتة

ياناس ياعالم بصير في ولدي شامة لحقو علي

اصير تقولن لي وصفة sizzling seafood زيزلنج سيفود

وشكرا مقدما

ياحياتي هذا الي يجي بالمطاعم والمطاعم الصينية...الي يقدمون فيه الاكل وهو يطبخ على صاج...مااعتقد ان نقدر نسويها بالبيت...والله اعلم

انتو بس ساعدوني بالوصفة ولو قريب منها لاني مواعدة ريلي بعشة مافي مثلا
لاني يوم وداني المطعم قام يتطنز علي يقول ما تقدرين تسوين مثلهم و انا صار لي 5 ساعات ادور بالنت على الوصفة
Title: Sizzling Sweet And Sour Seafood
Yield: 4 Servings

Ingredients

1/3 c each sugar, white wine
-vinegar, chi; cken broth
2 tb soy sauce
1 tb dry sherry
1 1/2 tb cornstarch
3 tb salad oil
2 cloves garlic, minced
1 ts minced fresh ginger
1/2 lb medium-size raw shrimp,
-shelled and; deveined
1/2 lb scallops, halved
1 carrot, very thinly sliced
1/2 c sliced bamboo shoots
1 green pepper, seeded and cut
- in one; inch squares
5 whole green onions, cut in 1
- 1/2 in; ch lengths
1/4 ts salt
6 2 inch squares sizzling rice

Instructions

In a bowl, combine sugar, vinegar, broth, soy sauce, sherry & cornstarch
for cooking sauce, set aside. Heat wok or wide frying pan over high heat.
When pan is hot, add 1 1/2 T of the oil. When oil begins to heat, add
garlic and ginger. Stir once, then add shrimp and scallops and stir fry
until shrimp turn pink and scallops are opaque throughout (about 3
minutes). Remove from pan and set aside. Heat the remaining 1 1/2 T oil in
the pan. Add carrot and bamboo shoots and stir fry for 3 minutes, adding a
few drops of water if pan appears dry. Add pepper, onion, and salt and stir
fry for one minute. Return shrimp and scallops to pan. Stir cooking sauce,
pour into pan, and cook, stirring, until sauce bubbles and thickens. Turn
off heat, cover and keep hot while you fry sizzling rice as recipe directs.
Turn seafood mixture into a preheated bowl. Bring hot fried rice cakes to
the table on a platter and immediately pour over seafood mixture
شوفي حبي باترجم لك مقادير الصوص والباقي سهل


ثلث كوب من كل من خل ابيض مرق دجاج سكر و2 م ك صويا صوص ونشا



وتوضع على النار حتي تمتزج وتترك جانبا حتي تحضري باقي المقادير


الساعة الآن 02:59 .