ااذيكم يا بنات
لو سمحتم
ايلى يعرف مكونات الخبز العربى او الشامى الاسمر
بيكون عبارة عن ايه يقولى
انا مش عاوزة اعمله بدقيق ابيض خالص
عاوزة اخلط دقيق اسمر و ردة
ينفع ولا هيبقى مش متماسك وبيفرول
ولو ينفع ايه المقادير بالضبط

نفسى بجد اعمل التوست والفينو زى بتاع ريتش بيك شوفوا بيكون اسمر خالصه اذاى ومش بيفرول ولا بيتقطع
ياريت ايلى تعرف تقولى وجزاها الله الجنة
بحبكم فى الله
27-06-1433 هـ, 07:58 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
بر ساده وممكن ترشين القالب بالرده ورشه على وجه العجين
27-06-1433 هـ, 11:10 مساءً
 


الساعة الآن 11:56 .