وينك يابحب بلدي ربنا يسعدك
الله يجزاك خير على الاطباق الرائعه اللي بتنزليها لينا
انا اخذت طريقتك بالسينبون لاني باحبه بس للاسف مايضبط معايا
انا عملت نفس الخطوات بس صارت الخبطه انه العجينه صارت مش متماسكه لما جيت ارقه
فااضطريت احط طحين
لما دخلتها الفرن واستوت طلعت يابسه


فيه سؤال انا احط الخميره بالثلاجه دا تصرف كويس او خطأ
استحمليني بكثر الاسئله
جزاك الله خيرا.
اللهم لاتجعل الدنيا اكبر همنا ولا مبلغ علمنا
رفع
اللهم لاتجعل الدنيا اكبر همنا ولا مبلغ علمنا
اللهم لك الحمد كما ينبغي لجلال وجهك وعظيم سلطانك
اللهم لاتجعل الدنيا اكبر همنا ولا مبلغ علمنا
أهلين ياعمري
خير ان شاالله ماتشوفي شر
الدنيا لاخربت ولاحاجه
الموضوع بسيط جداً
نوعية الدقيق بتختلف ياعمري
هي العجينه لينه ولما تختمر بتتماسك
ولو حسيتي انها لينه جداً
ممكن تزودي شوية دقيق
واهم اهم اهم نقطه وبركز عليها دائماً في كل معجناتي
انك لازم تتركي العجين يختمر مرة اخري بعد التشكيل
يعني بعد ما تخلصي السينبون او اي معجنات من تشكيلها
سبيها تختمر مرة تانيه
ودي نقطه مهمه عشان يطلع معاكي هش وخفيف
وأكيد انتي حطتيها في الفرن بدون تخمير
عشان كده طلعت معاكي يابسه وقاسيه
وبالنسبة الخميرة خطأ انك تحطيها في الثلاجه
لان الخميرة مش بتحب الجو الرطب
المفروض في مكان جاف
يعني سبيها في المطبخ عادي
وجربي بنفس الخطوات اللي قلتلك عليها
وان شاء الله ينجح معاكي
واي سؤال اسألي ياعمري
إحنا أخوات
🍢شيش طاوووق بصوص الباربيكيوا🍢



http://forum.hawaaworld.com/showthre...errerid=812161
بارك الله فيكما ....ولابد من ملك العجينة ..يعني تعجينين كويس..


الساعة الآن 12:32 .