عملت بسكوت بــــــــــــــ ـــس طلع حاجة تانية اهيئ اهيئ اهيئ :::

عملت بسكوت وطلع مفتفتتتتت مش متماسك ابدا زعلت جدا اهيئ اهيئ اهيئ ماعرفش ليه طلع كدة وادي المقادر :

ربع كوب زبدة ربع كوب زيت معلقة دقيق اولحد ماتصبح طرية معك ومعلقة صغير بيكنج بودر ورشة ملح وبعدين تتركيها تخمر ربع ساعة وبعدين تكوريهم وتضع بالصينية وتلمع بالبيض ويرش عليها سمسم ...
بس انا عملت غلطة اني حطتلها خميرة يمكن عشان كدة ما ظبطت معي ....


دقيق قليل و ليش تركتيها تخمر هي مو خبز انت طبختى بس الدهن تحياتى
]-[IMG]]
صراحه ياقلبي مااقدر احكم كذا مااعرف الوصفه الاصليه حطيها بحذافيرها امكن اعر الغلط من خلال خبرتي بالطبخ وحاولي اي طبخه طبقيها بحذافيرها بدزن زياده ولا نقصان خصوصا اذا كاننت اول مره تسويها والمرات الي بعدها زيدي الي تحسي انه فعلا ناقصها واذا الطبخه مافيها خميره ليه تحطين وشكرا
قد تخلو الزجاجه من العطر يوماا لكن تبقى رائحة العطر عالقه بالزجاجه

شكرا-فراشه-
وش هالطبخه ملعقه دقيق شكل فيه شي ناقص
من أعظم الحسرات يوم القيامة ان ترى طاعتك في ميزان غيرك .. يالها من عثرة ﻻ‌ تقال ! :”

اكثروا من “ اللهم احفظ السنتنا من الغيبة “ ـ

رفع


الساعة الآن 04:50 .