السلام عليكم وصلتنى اليوم الماكينة يا ليت الى عندها تخبرنى كيف نسوى الشاورما بالدجاج في هاالماكينة لانى ما اريد اجازف وخرب الماكينة
وشكرا
26-07-1426 هـ, 01:51 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
الاخت شويخ انا عندى ماكينة الشاورما كنت شرياها من السعودية من كزا سنة واتمن ان تكون زى بتاعتك علشان اقدر افيدك ماكينتى عبارة عن دائرة من اسفل وعمود طويل وفى الخلف ظهر مثبت علية السخان الكهربائى على هيئة حلزون او ثعبان مظبوط ؟؟؟؟؟؟؟؟ انا بسئلك الاول لعل يكون فية موديلات حديثة ظهرت غير شكل الماكينة اللى عندى

فإزا كانت بنفس الوصف ردى عليا وانا اقولك طريقة عمل الشاورما فيها
26-07-1426 هـ, 06:39 مساءً
 
مرحبا يا اخت دون ما قصرتى بصراحة ت اعقدت كل ما اكتب سؤال القى ملايين للقراءة ورد واحد بس بصراحة ما قصرتى يا ليت تخبرينى كيف تسوين الشاورما باللحم او بالدجاج وشو ممكن اسوى فيها لانى بصراحة محتارة شو اسوى
27-07-1426 هـ, 11:09 صباحاً
 
الشاورما

علبة ذبادى_بصلة متوسطة _ طماطماية متوسطة _2 ملعقة خل _1/2 ملعقة سماق _ 1/2 ملعقة كارى _ عصير 1/2 ليمونة _ 2 فص ثوم _ 1/2 ملعقة تابل شاورما . دجاجة كاملة مخلية او صدور دجاج مقطعة شرائح رفيعة او شرائح لحم بفتيك
[الطريقة
1)
نضرب كلة فى الخلاط بتاع العصير ( الدورق ).

اذا كانت الشورما لحم .....تتبليها كويس بالخلطة اللى عملناها وتسبيها ساعتين ثم تمسكى اول شريحة وتدخليها فى العمود بتاع الماكينة من فوق لتحت وهكزا تمسكى الشريحة التانية وتخرميها من النص وتنغزيها فى العمود وتنزليها من فوق لتحت وهكزا الشرائح فوق بعض وممكن وضع شريحة دهن (لية)بين كل 3 طبقات وهكزا وتدوسى على الزرار تشغلى الماكينة حتلاقيها احمرت ونورت وسخنت وفضلت تلف وانتى واقفة امامها كل ما جزء يحمر ويستوى تقطعية بالسكينة من فوق لتحت حتنزل فى الصينية تكونى مجهزة البقدونس والطماطم وسلطة الطحينة وتعملى السندوتشات على طول
لو حتعمليها بالدجاج ........تجهزى شرائح دجاج من الصدر وتكون مفرودة مثل البفتيك وتتبليها بالخلطة اللى عملناها وتسبيها ساعتين ثم تمسكى اول شريحة وتدخليها فى العمود بتاع الماكينة من فوق لتحت وهكزا تمسكى الشريحة التانية وتخرميها من النص وتنغزيها فى العمود وتنزليها من فوق لتحت وهكزا الشرائح فوق بعض وممكن وضع شريحة دهن (لية)بين كل 3 طبقات وهكزا وتدوسى على الزرار تشغلى الماكينة حتلاقيها احمرت ونورت وسخنت وفضلت تفل وانتى واقفة امامها كل ما جزء يحمر ويستوى تقطعية بالسكينة من فوق لتحت حتنزل فى الصينية تكونى مجهزة المايونيز والخيار المخلل والبطاطس المحمرة و
حيطلع عندك احلى سندوتشات وبالهنا والشفا


27-07-1426 هـ, 11:36 صباحاً
 
مشكورة ا ليت تخبرينى ايه هو الدهن ليه اسمحى لى وسؤالى الثانى ىنحن نشترى الشرائح جاهزة هل نقسم الصدر شرائح هل الشريحة تكون بالطول او بالعرض اسمحى لى على كثرة اسالتى
27-07-1426 هـ, 12:15 مساءً
 


الساعة الآن 08:52 .