السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

باختصار الموضوع ومافيه
عندي طريقة كيف عمل عجينة السكر( عجينة الفوندان)

بس بالجرام وبدي اعرف كم تساوي بالكوب او الملعقه ولاقيت بالنت المقاييس بشكل عام بس بصراحه مافهمتها كويس وماقدرت اضبط القياس


فبتمنى تساعدوني وتعطوني القياس لهالجرامات المكتوبه مو بشكل عام

الوصفه هي


عجينة السكر لتغطيت الكيك
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
فى اكثر من طريقه للعجينه كمان اكثر من اسم طريقه سهله
**********************************************
المقادير
******
800 جرام سكر بدره ناعم جدا وعالى الجوده

350 جرام نشا

20 جرام جيلاتين مع نص كوب ماء ساخن

2 بياض بيض يعنى الابيض بس

الطريقه
*******
كل المقادير على بعضها فى ما كينه بس بالنسبه للميه والجيلاتين شوى بشوى
لما تتجانس العجينه وما تقلقيش لو لقتيها نشفه شوى بعد ما تنضرب كويس هتلين وتكون جميله لو لقتيها طريه زياده عن الازم ممكن تضيفى قليل من النشا مع سكر البدره تانى بس مش كتير بالتوفيق

هذي اسهل طريقه شفتها بدون لا جلكوز ولا حلا مارشميلو ولا تقولولي شيرة ذره ومابعرف شو

28-09-1433 هـ, 03:33 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
رفع
05-10-1433 هـ, 01:07 صباحاً
 


الساعة الآن 03:41 .