السلام عليكم كل سنة وانتم طيبين وان شاء الله من العايدين والفائزين انا اكلت حاجة في الحرم طعمها زي البهار فيها سمسم وتؤكل مع الزبادي وصراحة طعمها عجبني عايزة اعرف ايش هي وممكن اسويها في البيت وشاكرة ليكم

وعليكم السلام
هذه إسمها الدوقــه ..تشترينها جاهزه

{ استغفر الله الذي لا إله إلا هو الحي القيوم وأتوب إليه }
هذي زي ماقالت الأخت تناهيد الأيام دوووقة
وممكن تسويها في البيت وتطلع احلى من اللي برى وانظف
والدقة أنواااع

وهذة طريقتي اللي أنا معتمدها والطعم اروع من الروووعة

شابورة ( كيس ابو خمس ريال اللي لما تفتحيه تكون الشابوره داخل اكياس صغيره )
تأخذي كيس واحد صغير
ملعقة حلى كزبرة ناشفة " حب "
ربع ملعقة صغيرة ملح ليمون
شوية ملح
كمون
ربع مكعب ماجي
نحمص الكزبرة وبعد ماتبرد
حطيهم كلهم في الطحاااانة واطحنيهم
وبعدين حطي الماجي وكملي طحنك
ولما تخلصي حطي عليها سمسم لو حابة وحطيها في اطياس صغيرة وتؤكل مع الزبادي
او مع الجبنة البيضاء
وياسلاااام على الطعم مع البيض
وتمتعي باحلى طعم دوووقة من تحت يدك
احنا دقتنا علي الطريقة القد يمة لاهل المدينة وهي ثلاث كاسا ت كزبرة ناشفة ربع كاسة فلفل اسو د نص كاسة كمون قطعة ملح اسود بحجم صفا رالبيضة من عند العطا ر نص ملعقةطعام ملح ليمون ربع كا سة سمسم محمص ملعقة ملح تنقي الكزبرة والكمون وتحمص وتطحنوايضا الفلفل الاسود والملح الا سود ويخلطوا مع الملح والسمسم ويضعوا في علبة لحين الستعمال
طريقة الأخت هاشمية المدينه هي الصحيحة والديدة ولي نعرفها احنا اهل المدينه
موقع لاستماع القران الكريم وانت تتصفحين




الساعة الآن 08:02 .