بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
الى اعزائي واحبائي في المنتدى
ارجو منك الانتباه
طبعا جمايل الاخوات هنا في المنتدى مغرقاني
وبما انني مبتدئه والحمد لله في الطبخ
اريد منكم حاجه
اريد كل واحد سواء كانت مبتدئه او محترفه تحكي لنا اول طبخه(سواء كانت حلو او طبق اكل عادي) قامت بعملها بالمقادير طبعا علشان برضه نستفاد وكمان وبدون كسوف تقول كانت الاخبار ايه سبع ولا ضبع(زياده في ملح مثلا\ني شويه\يعني مشاكل زي كدا
منتظره الردود وياريت ما تفشلوني
المدعيه للطبخ
amoonaa
انا اول حاجة عملتها كانت الرز و الحمد لله طلع حلو من اول مرة لكن ازاي عملته بالمقدار مش فاكرة بصراحة
أول طبخة طبختها كان صالونة سمك كانت الوالدة في المستشفى وعن طريق التليفون شرحت لي الطريقة كل شوي اسالها شنهواسوي اللحين شنهو اسوي شنهو اضيف صار كذا صار كذا
بس بعدين طلع طعمها لذيذ وطار فيني الوالد من الفرح كنت وقتها في المرحلة الاعدادية
السلام عليكم
مشكورره حبيباتي على الرد وان شاء الله نشوف اكتر من الردود
اول شي طبخته كانت مرق لحم ببطاط ...و كانت امي الله يجزاها خير حاطا لي البهارات في صحن و الدهن بكلاص ..و قاصه البصل و الثوم و خلافه ...و انا بس حطيتهم على النار ...و سلامتكم ....
للاشاره ترى انا اصلا ما دشيت المطبخ الا في السنه الثانيه لزواجي ...يعني بعد ما افتضحنا في المطاعم ...و عند اهلنا جنا هلكانين ما نلقى احد يطبخ لنا ...
و عقب ما شمرت على يدي و طبخت سويت كفته داوود باشا ...و كليناها ...


الساعة الآن 04:28 .