العجة المصرية

السلطات والمقبلات والمشروبات

بسم الله الرحمن الرحيم



السلام عليكم ورحمة الله وبركاته












**هنجيب اربع بصلات متوسطين ونقطعهم (بلاش الكبة مش عايزنهم مهروسين)







**نشوحهم بمعلقتين زيت وبس ونرفعه من على النار ونسيبه يبرد







**نقطع بقدونس وشبت وكسبرة (من كل نوع حزمة صغيرة) رفيع ونحطهم على البصل







**نحط عليهم 1/2 كوباية دقيق ومعلقة كربوناتو او بيكينج بودر





**نحط 6 بيضات وملح وفلفل وكمون وبابريكا





**انا بقى زودت طماطماية متقطعة صغير





**نقلبهم كويس ونجيب صينية مدهونة زيت ومتعفرة بالدقيق




**نصب فيها الخليط




19
5K

يلزم عليك تسجيل الدخول أولًا لكتابة تعليق.

تسجيل دخول

asmaabhr
asmaabhr


**نحضر التزيين





**نحطه فى الفرن على درجة 200 لغاية ما تستوى وتحمر ونختبرها بالسكينة زى الكيكة





**نستنى شوية لما تهدى ونقطعها زى الكيكة بالظبط ونقدمها مع المخلل










والف هنا وشفا







انين الحرمان
انين الحرمان
ماشاء الله تبارك الله تسلم الأيادي
متجر ضي القمر
متجر ضي القمر
شكلها لذيذ
يسلمووو ويعطيك العافيه
asmaabhr
asmaabhr
مشكورات حبيباتى الغاليات على المرور والرد
همس السعادة
همس السعادة
مشكوره الله يسعدك