السلام عليكم
ابغي اعرف ويش هي المحسنات او الملينات التي توضع في المعجنات.
ارجو ذكر الاسم ومكان الشراء واذا وجدت صورة.
مشكوووووووووووو ورين مقدما

معلش يا ريت لو توضحى اكتر انتى بتسئلى عن محسنات الطعم ؟؟ولا محسنات الدقيق ولا التخمير؟؟





اختي don انا بسأل عن المحسنات الي توضع في الدقيق علشان تستوي المعجنات لينة وهشة
(منقول من ملفاتى )واتمنى دة يكون رد مظبوط على سؤالك
معلومة مفيدة:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
يا بنات طبعا الدقيق بيبقى مش مضمون اذا كان نوعة كويس ولا لا وبما أنكم لسة في الأول بتتعلموا و اذا صادفك وانتى بتعملى العجينة وطلع نوع الدقيق وحش و طبعا لقلة خبرتك ما بتعرافيش تعالجي العجينة في ساعتها و الوصفة كلها بتبوظ منك عشان كدة عيزاكم تستخدموا احتياطي ( محسن الدقيق ) دة بيبقى شكله زى الدقيق ولونة ابيض برضة و بيتباع عند محلات لوازم الحلويات والتورتات ورخيص و بتشترية بالجرام كفاية و خلية عندك واستخدمية في كل مخبوزاتك زى العيش و الفطير و الكرواسان و البيتزا ...الخ
(طريقة محسن الدقيق : على كل كيلو دقيق تضعى معلقة صغيرة مليانة ...
أو على مقدار الخميرة تضعى نصها محسن دقيق ( بمعنى اذا كنتى مش هتستعملى دقيق بالكيلو و هتستعملية بالكوب يبقى تشوفي انتى هتحطي خميرة أد أية ؟؟ مثلا 2 معلقة خميرة يبقى تحطي 1 معلقة محسن دقيق و اذا مثلا معلقة واحدة خميرة يبقى نص معلقة محسن دقيق وهكذا فهمتوا عليا ؟؟؟؟؟؟؟؟





اختي don
مشكوووووووووووو ووووووووووووووو وووورة والله يعطيك الصحة والعافية واحسنت ووفقك الله في الدنيا والاخرة


الساعة الآن 06:41 .