Analysis Services
  • «
  • 1
  • 2
  • >
  • »
السلام عليكم
ابغي اعرف ويش هي المحسنات او الملينات التي توضع في المعجنات.
ارجو ذكر الاسم ومكان الشراء واذا وجدت صورة.
مشكووووووووووووورين مقدما
24-08-1426 هـ, 09:56 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
معلش يا ريت لو توضحى اكتر انتى بتسئلى عن محسنات الطعم ؟؟ولا محسنات الدقيق ولا التخمير؟؟
24-08-1426 هـ, 11:26 صباحاً
 
اختي don انا بسأل عن المحسنات الي توضع في الدقيق علشان تستوي المعجنات لينة وهشة
24-08-1426 هـ, 11:33 صباحاً
 
(منقول من ملفاتى )واتمنى دة يكون رد مظبوط على سؤالك
معلومة مفيدة:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
يا بنات طبعا الدقيق بيبقى مش مضمون اذا كان نوعة كويس ولا لا وبما أنكم لسة في الأول بتتعلموا و اذا صادفك وانتى بتعملى العجينة وطلع نوع الدقيق وحش و طبعا لقلة خبرتك ما بتعرافيش تعالجي العجينة في ساعتها و الوصفة كلها بتبوظ منك عشان كدة عيزاكم تستخدموا احتياطي ( محسن الدقيق ) دة بيبقى شكله زى الدقيق ولونة ابيض برضة و بيتباع عند محلات لوازم الحلويات والتورتات ورخيص و بتشترية بالجرام كفاية و خلية عندك واستخدمية في كل مخبوزاتك زى العيش و الفطير و الكرواسان و البيتزا ...الخ
(طريقة محسن الدقيق : على كل كيلو دقيق تضعى معلقة صغيرة مليانة ...
أو على مقدار الخميرة تضعى نصها محسن دقيق ( بمعنى اذا كنتى مش هتستعملى دقيق بالكيلو و هتستعملية بالكوب يبقى تشوفي انتى هتحطي خميرة أد أية ؟؟ مثلا 2 معلقة خميرة يبقى تحطي 1 معلقة محسن دقيق و اذا مثلا معلقة واحدة خميرة يبقى نص معلقة محسن دقيق وهكذا فهمتوا عليا ؟؟؟؟؟؟؟؟
24-08-1426 هـ, 11:49 صباحاً
 
اختي don
مشكووووووووووووووووووووووووووووووورة والله يعطيك الصحة والعافية واحسنت ووفقك الله في الدنيا والاخرة
24-08-1426 هـ, 11:56 صباحاً
 


الساعة الآن 04:51 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏