السلام عليكم
...........:

هذي اول مشاركة لي واتمنى ان اكون خفيفة الظل عليكم بس عندي طلب


ابغى اتعلم طريقة السوبية في البيت بدل ما اشتريها من السوق .....

ولكم مني جزيل الشكر$$

من ملفاتى
السوبيا

كوب لبن نيدو بودرة ( بدون ماء من العلبة على طول )
كيلو سكر
2 ظرف فانيليا
1/2 كيلو لبن سائل
نقطة واحدة روح جوز الهند
20 كوب ماء
الطربقة :

هاتى اناء كبير زى حلة اللى حنعمل فيها السوبيا
ضغى فيها السكر و بودرة النيدو و الفانيليا و افضلى اخلطيهم بمعلقة او بعصاية كويس قوى قوى على الناشف
(ودى اهم خطوة فى الموضوع كله لمدة 1/4 ساعة ما تقلش ابدا )
ضعى الحليب السائل و نقطة ريحة جوز الهند و قلبى كويس قوى لمدة 5 دقائق
ضيفى الماء كله واخلطى كله مع بعض كويس بالتقليب برضه و بالهنا والشفا
ملحوظة :
ريحة جوز الهند عبارة عن زجاجة صغيرة بتتباع فى السوبر ماركت او محلات الجملة وسعرها جنية و نص بس
ممكن وضع كمية مناسبة للاستخدام فى زجاجة فى الثلاجة و الباقى حطية فى اكياس نايلون فى الفريزر و اسحبى منهم سواء فى رمضان او الايام العادية و طعمها هو هو كانها لسة معمولة







الساعة الآن 09:29 .