Analysis Services
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • >
  • »
يامشرفات لا تنقلون الموضوع ...
من العنوان اللي تعرف تعلمني كيف اصلحها امي مشتهيتها اليوم علي العشاء زكيف تطلع حامضه نفس المطاعم الله يوفقكم
07-03-1434 هـ, 03:41 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
مرحبا اختى

ما عرفت ارد على موضوعك السبانخ معلق معى
قلت ابعت لك مسج

تقلبى بصله تتحمر شوى مو كتير بعدين تكونى مقطعه السبانخ وغسلاه طبعا
وتحطيه على البصله لحد ما يدبل تماما تغطيه وتقلبى كل شوى
بعدين تزيديه شوى ماء او شوربه اطيب وبتحطى حمص وملعقه صلصه وقبل ما تطفى الغاز ةتحسيه استوى تحطى ملح وفلفا اسود وعصرة ليمون حسب الرغبه


اضافات غير الحمص
فى ناس تحط برغل او جريش
وناس تحط رز
ويترك ينضج مع بعضه


وصحتين وعافيه اتمنى تكونى فهمتينى

وما بدى منك غير تدعيلى احمل هالشهر انتى وامك ربنا يحفظها لك
07-03-1434 هـ, 05:17 مساءً
 
المقادير:
كيلو من السبانخ
باقة بصل اخضر مفرومة
نصف باقة كزبرة مفرومة
3 سن ثوم مهروس
عصير ليمونة
كوب حب الرمان للتزيين
م-ص كزبرة ناشفة
م-ص كمون
م-ص ملح
م-ص فلفل اسود
م-ص قرفة
م-ك زيت عين الشمس



الطريقة:
طريقه عمل السبانخ بالزيت
تغسل السبانخ ثم تفرم بعد ان تنشف من الماء
يسخن الزيت و يقلي البصل والثوم الى ان يذبل
نضيف السبانخ والكزبرة مع باقي المقادير ونقلب الى ان تذوب السبانخ
نتركه يقلي حتى ينشف بعض من مائه
نضع السبانخ بالزيت في صحن التقديم ونزين السبانخ بالزيت بحبات الرمان والف عافية
يقدم طبق السبانخ بالزيت مع الخضار والخبز ومع شرحات الليمون
ممكن ان يعتبر طبق السبانخ بالزيت طبق خاص بالحمية والف صحة و عوافي
07-03-1434 هـ, 05:20 مساءً
 
هاااااااااااااي.. هذي طريقة عمل السبانخ..




المقادير :-

1/2 كيلو سبانخ ( تقطع إلي أجزاء صغيرة )

2 ملعقة صغيرة زيت زيتون

1 ثمرة طماطم طازجة ( تقطع إلي أجزاء صغيرة )

2 فص ثوم

ملح وفلفل



الطريقة :-

* تغسل السبانخ جيدآ بالماء ثم تصفى منه .

* تشوح الطماطم والثوم في زيت الزيتون في إناء فوق نار متوسطة الحرارة .

* تضاف السبانخ إلي الطماطم والثوم ، ثم يغطى الإناء وتخفض درجة حرارة الموقد وتترك

السبانخ لمدة 5 دقائق تقريبآ مع التقليب من آن لآخر .

* يضاف الملح والفلفل .

* يرفع الغطاء من علي الإناء ثم يترك لمدة 5 دقائق أخرى لكن مع التقليب المستمر .
07-03-1434 هـ, 05:23 مساءً
 
المقادير 1/2 سبانخ حزمه كسبره وكام فص توم ومرقه اللحمه وفريك عصير طماطم وملح وفلفل وبصله صغيره
الطريقه ننقى الفريك ونغسله وننقعه شويه صغيره]
نيجى للسبانخ نقطعها ونغسلها كويس ونولع النار ونحط سمنه بلدى ونحمر بصله صغيره لحد اما تصفر وبعدين نحط اللحمه المسلوقه وبعدين السبانخ ونشوحهم شويه وبعدين عصير طماطم مش كتير ونزود شوربه والفريك ونسيبهم يستووا مع بعض
وبعدين نقطع الكسبره والتوم والفلفل والملح ونحمرهم فى سمنه بلدى ونطش بيهم السبانخ ونغطى وكلى وادعيلى
07-03-1434 هـ, 05:27 مساءً
 


الساعة الآن 08:47 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏