اهلا بنات ..من امس وانا اقلب النت منتديات عربي وانجليزي ابغى طريقه ديب حلوه للناتشوز...
من تعرف خلطه التشيز ...الخلطه الحمرا ايضا؟
ياليت احد يفيدني ...؟؟
29-08-1426 هـ, 05:43 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
لهذه الدرجه محد يعرفها ؟؟
مو معقول! ماراح افقد الامل ...استناكم
01-09-1426 هـ, 08:35 صباحاً
 
الصلصة المكسيكيه بالذره

المقادير:
3/4كوب صلصة حارة مكسيكية.
1 1/3كوب ذرة.
1/4كوب فلفل اخضر بارد مقطع .
1/4كوب فلفل احمر بارد مقطع.
الطريقة:
يخلط الصلصة والذرة والفلفل الاحمر والاخضر .
يغطى وتترك بالثلاجة لمدة 2 ساعة حتى تبرد .
تقدم بجانب التورتيلا.


صلصة الفيتا
المقادير:
1 علبة طماطم مجففة ومقطعة.
علبة جبن البقرات الثلاث الحجم الصغير.
1/4كوب زيتون اسود شرائح.
3 ملاعق طعامبقدونس مفروم.
2 ملاعق طعام بصل اخضر.
1 ملعقة طعام عصير ليمون.
1 ملعقةطعام اوريغانو.
الطريقة:
يخلط مع بعض يقدم مع التورتيلا او الخبز العربي المحمص.



((الصلصه المكسيكيه)) :

كأس من الطماطم المقشرة والمفرومه
بصله صغيرة الحجم مفرومه
فص من الثوم مدقوق
ملعقة كبيرة من مسحوق الفليفله
نصف ملعقة من الزعتر
ملعقة صغيرة من الملح
خمس نقاط من الصلصة الحريقة


صلصة الافوكادو

المكونات والمقادير :

2 ثمرة افوكادو ناضجة طرية
1/4 كوب لبن روب
ملعقة صغيرة ثو م مدقوقة
2 ملعقة صغيرة بقدونس مفروم
1 ملعقة طعام عصير ليمون
1/4 ملعقة صغيرة ملح

طريقة التحضير :

تهرس الأفوكادو بالشوكة حتى تصبح مزيجا ناعما ثم تضاف الثوم المدقوق وعصير الليمون واللبن والبقدونس المفروم والملح ويخلط جيدا
تقدم صلصة الافوكادو مع المشويات و الشيبس ا{لبطاطا المقرمشة}

Fantastic Mexican Dip

INGREDIENTS:
2 pounds lean ground beef
1 (16 ounce) jar taco sauce
1 (16 ounce) container sour cream
1 (8 ounce) package cream cheese, softened
1 (1 ounce) package taco seasoning mix
1 (16 ounce) package shredded Cheddar cheese
1 cup shredded lettuce
1 tomato, cubed
2 green onions, sliced
1 (2 ounce) can sliced black olives, drained

--------------------------------------------------------------------------------

DIRECTIONS:
Crumble ground beef in a large, deep skillet. Cook over medium high heat until evenly brown. Drain, mix in the taco sauce and set aside.
In a large bowl, mix the sour cream, cream cheese and taco seasoning mix. Spread the mixture into a medium serving dish.
Layer the sour cream mixture with beef mixture, Cheddar cheese and lettuce. Top with tomato, green onions and black olives.


Taco Dip

INGREDIENTS:
3 (16 ounce) cans vegetarian refried beans
1 (16 ounce) container sour cream
1 (1.25 ounce) package taco seasoning mix
1/2 cup salsa
1/2 head iceberg lettuce - rinsed, dried, and chopped
2 tomatoes, chopped
1 onion, chopped
3/4 cup chopped black olives
8 ounces shredded Cheddar cheese

--------------------------------------------------------------------------------

DIRECTIONS:
Place the beans in the bottom of one 9x13 inch clear glass dish.
In a medium bowl combine the sour cream with the taco seasoning. Spread mixture over the beans. Spread the salsa over the top of the sour cream. Top the sour cream with a layer of lettuce, tomatoes, onions and olives. Sprinkle cheese over the top and serve.


MEXICAN PINTO BEANS

1 lb. dry pinto beans
6 cloves of garlic
1 lb. bacon
2 lbs. Co-Jack cheese
2-1/2 lbs. port steak
1 bottle 7 oz. La Victoria green taco sauce
1/2 lb. sour cream
3 oz. jalapeno peppers
4 teaspoons salt
4 teaspoons pepper
one-sixteenth oz. tortilla chips
1 pkg. flour tortilla

Soak pinto beans in water overnight. Drain water and refill with water. Simmer about 3-1/2 to 4 hours until beans are soft. Fry bacon up, then crumble and put into the bacon grease, and also add cut-up garlic cloves; then add beans WITHOUT any bean juice and fry 10 minutes and keep stirring. Also add 2 tsp. salt and pepper.

Then take a potato masher and smash beans up and add 1/4 cup of
bean juice; cover and simmer on low for 20 minutes.

Put 1/3 of fried beans aside and the rest in a dish and top with
1/2 lb. cheese
(1) Tex Mex SALSA
1 can chopped green chilies
2 Jalapeno or Serrano chilies, chopped
4 tomatoes, chopped
1 medium red onion, chopped
1 clove garlic, minced
1 tablespoon chopped fresh cilantro (optional)
2 tablespoon. oil
2 tablespoons fresh lime juice
1/2 teaspoon ground cumin
Combine all ingredients. Allow salsa to sit for at least an hour before serving.


(2) Mexican Zucchini
6 medium zucchini squash, diced
1 can sweet corn
1 medium onion, diced
1 medium can of sliced tomatoes (Rotel
brand with green chilies is best!)
2 cloves garlic, finely chopped
4 tablespoons olive oil
1 lb. of Colby/jack cheese

Wash and peel the zucchini and dice. Add oil and chopped garlic to a large skillet and heat. Add diced zucchini
and diced onion and cook until onion is tender. Add corn and tomatoes, cover skillet and simmer on low for
10-15 minutes, stirring occasionally. When all ingredients are well heated, add cheese, mix and serve.



(3) MEXICAN PINTO BEANS

1 lb. dry pinto beans
6 cloves of garlic
1 lb. bacon
2 lbs. Co-Jack cheese
2-1/2 lbs. port steak
1 bottle 7 oz. La Victoria green taco sauce
1/2 lb. sour cream
3 oz. jalapeno peppers
4 teaspoons salt
4 teaspoons pepper
one-sixteenth oz. tortilla chips
1 pkg. flour tortilla

Soak pinto beans in water overnight. Drain water and refill with water. Simmer about 3-1/2 to 4 hours until beans are soft. Fry bacon up, then crumble and put into the bacon grease, and also add cut-up garlic cloves; then add beans WITHOUT any bean juice and fry 10 minutes and keep stirring. Also add 2 tsp. salt and pepper.

Then take a potato masher and smash beans up and add 1/4 cup of
bean juice; cover and simmer on low for 20 minutes.

Put 1/3 of fried beans aside and the rest in a dish and top with
1/2 lb. cheese.

MEAT: Cut port meat into small pieces and put into fry pan with 2 cloves garlic and 1-1/2 cups water, also 2 tsp. salt and pepper and simmer for 40 minutes or until all water is gone. Then add the green taco sauce and simmer 10 more minutes.

Warm tortillas up and add meat, beans, cheese and sour cream; then rollup into a burrito, serve with chips with jalapeno and cheese and also a side of beans with cheese.


Frijol Santiago
1 lb. Sharp Cheddar Cheese, cut into 1-inch cubes
1 lb. Monterey Jack Cheese, cut into 1-inch cubes
1 16-oz. can Refried Black Beans
1 16-oz. can Refried Brown Beans
2 cups prepared Salsa
1 large Red Onion, chopped
5 cloves Garlic, minced
1 tablespoon Cayenne Pepper
1 tablespoon Chili Powder
1 tablespoon Cumin
Juice from one fresh Lime
Tortilla Chips

Mix together the cheddar and Monterey Jack cheeses, black and brown refried beans, salsa, chopped onion, minced garlic, cayenne pepper, chili powder, cumin, and lime juice in a crock pot or large saucepan.
Cook slowly over moderate heat. Stir occasionally, more often if using a saucepan rather than a crock pot. Serve when the cheese is melted and the onions are translucent. Cooking time will vary with the method of
preparation. Great party-sized appetizer served with tortilla chips of your choice.


Vegetable Salsa Tortilla Dip
1/2 cup olive oil
1/4 cup red wine vinegar
1/4 teaspoon salt
dash pepper
Tabasco sauce to taste
Blend well and pour over vegetables:
1 can Mexican corn
1 can black beans
2 to 3 chopped green onions
1 chopped carrot

Let above marinate for 3 hrs.

Then add:
1 avocado, chopped 2 to 3 roma tomatoes chopped Serve with tortilla chips.



Corn And Black Bean Salsa
1 can 15 ounces black beans, rinsed and drained
1 can 14 1/2 ounces salsa-style chunky tomatoes
1 can 7 ounces whole-kernel corn, drained
1 1/2 teaspoons hot chili powder
1/2 teaspoon salt
Process beans and tomatoes in a food processor or blender until finely chopped. Stir in remaining ingredients. Makes 3 cups


Mild Avocado Salsa
3 serrano chilies
1 large ripe tomato
1/2 white onion, chopped
1 clove minced garlic
1/4 cup minced fresh cilantro
1/4 teaspoon salt
1/2 cup diced avocado
1/4 teaspoon sugar
1/2 teaspoon vinegar
Mix all ingredients with wooden spoon. Chill at least two hours


سويتلج بحث في عدة مواقع وفيه اشياء وايد بس اتمنى تحصلين الصلصه اللي بغيتيها بين هالصلصات كلها مكسيكيه للناتشوز والتوتيلا
01-09-1426 هـ, 11:12 صباحاً
 
الله يحرم ايدينك من النار ويجعل لك نصيب من السعاده في الدارين ...
من كل قلبي ادعي لك والله ..مو عشان الصلصه ..لا...
عشان اخلاق رائعه وحب للمساعده حسيته يوم قريت مشاركتك ...
تسلم ايدينك ...ياغاليه ...
01-09-1426 هـ, 11:07 مساءً
 
مدام كوري

ربي يخليج على هالدعوه الحلوه في رمضان والله دعوه تسوى الدنيا ومافيها

تسلمين الغاليه وعلى فكره انا احب الناشوز واخذ الصلصه جاهزه من سبينس وفي الجمعيات بتلاقين صلصات معلبه فيها صورة الشيبس او قبعه مكسيكيه اللي بالجبن روعه
02-09-1426 هـ, 01:45 مساءً
 


الساعة الآن 01:17 .