يا بنات عملت خيار مخلل و دى تانى مرة

يعنى جبت الخيار و بعدين رصيته فى البرطمان مع شرايخ فلفل اخر حار و فصين توم و حطيت عصير ليمون بدل الخل

و جبت ميه عليها ملح و مليت البرطمان و قفلته كويس

و بعد يومين لما جيت افتح البرطمان بعد الخيار ما بقى لونه اصفر لقيته كانه الميه اللى جوه بتفور و بيطلع ريحه مش كويسه و حاولت اعصب على نفسى و ادوق الخيار لقيت طعمة كانه حمضان

ايه السبب ؟

نسيت اقول لكم ان اول مرة اعمل مخلل خيار عملته بطرقتين واحد بالخل و التانى بالليمون و اللى بالخل اتهرى و قلولى علشان الملح كات قليل اما الخيار اللى باليمون ملحه كان مظبوط و طعمة حلو

علشان كده قررت اعمل المرة الثانية بالليمون بس

ياترى انا عملت ايه غلط ؟

عقمي البرطمان بالماء المغلي ضروروي جدا
ويومين ما يكفي للتخليل
لاتجادل بليغا ولا سفيها فالبليغ يغلبك والسفيه يؤذيك

اقتباس مشاركة  (عيني اتحكني)
عقمي البرطمان بالماء المغلي ضروروي جدا
ويومين ما يكفي للتخليل
حبيبتى بيكون لونه اصفر بس لما افتح البرطمان بيكون الميه بتفور و بيلسع فى اللسان ؟
الله يوفقك
بنات حواء يفيدوك ان شاء الله


الساعة الآن 02:45 .