يا بنات عملت خيار مخلل و دى تانى مرة

يعنى جبت الخيار و بعدين رصيته فى البرطمان مع شرايخ فلفل اخر حار و فصين توم و حطيت عصير ليمون بدل الخل

و جبت ميه عليها ملح و مليت البرطمان و قفلته كويس

و بعد يومين لما جيت افتح البرطمان بعد الخيار ما بقى لونه اصفر لقيته كانه الميه اللى جوه بتفور و بيطلع ريحه مش كويسه و حاولت اعصب على نفسى و ادوق الخيار لقيت طعمة كانه حمضان

ايه السبب ؟

نسيت اقول لكم ان اول مرة اعمل مخلل خيار عملته بطرقتين واحد بالخل و التانى بالليمون و اللى بالخل اتهرى و قلولى علشان الملح كات قليل اما الخيار اللى باليمون ملحه كان مظبوط و طعمة حلو

علشان كده قررت اعمل المرة الثانية بالليمون بس

ياترى انا عملت ايه غلط ؟
09-04-1434 هـ, 03:20 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
عقمي البرطمان بالماء المغلي ضروروي جدا
ويومين ما يكفي للتخليل
09-04-1434 هـ, 03:42 مساءً
 
اقتباس مشاركة  (عيني اتحكني)
عقمي البرطمان بالماء المغلي ضروروي جدا
ويومين ما يكفي للتخليل
حبيبتى بيكون لونه اصفر بس لما افتح البرطمان بيكون الميه بتفور و بيلسع فى اللسان ؟
09-04-1434 هـ, 04:07 مساءً
 
الله يوفقك
09-04-1434 هـ, 07:58 مساءً
 
بنات حواء يفيدوك ان شاء الله
09-04-1434 هـ, 07:58 مساءً
 


الساعة الآن 09:04 .