يا بنات حواء

عاوزة طريقة الجلاش باللحمة المفرومة بالتفصيل الممل رجاءا
ينقل من الساخنه للاطباق


اسألك يارب باسمك الأعظم .. وبصفاتك العلى .. أن تفرش لهذه الغالية دربا من .. نور
وتجعل وجهها دائما مسرور .. وتملأ قلبها بذكرك يا غفور ..
وتجعل لها الصراط سهلا للعبور .. وتجعلها في الجنة أجمل من الحور . .

ولك بالمثل يالغاليه ...





فى طريقه بسيطه جداا

تدهنى صينيه
تقسمى ورق الجلاش نصفين
تضعى اول نصف ورقه وتدهنيها سمنه سايحه وبعدها الورقه التانيه وهكذا

ثم حشوه اللحمه المعسجه على طريقتك

ثم نصف ورق الجلاش التانى وبين كل ورقتين تدهنى سمنه

وتقطعيه وهو نى مربعات او مثلثات

تدخليه فرن حامى حوالى عشر دقايق

وتجهزى كوب لبن دافى وبيضه وملح وفلفل ومعلقه سمنه وتخفقيهم مع بعض

تخرجى الصينيه وتصبى المزيج عليها وتتركيها تتشرب وتحمر من فوق وتحت


وبالهنا والشفا
tasape7 حبيبتي تسلمي وتسلم ايديكي بجد
بس اسيبه اد ايه بعد خطوة البن والبيض؟ وشكرا حبيبتي
رفع
[/quote]


الساعة الآن 02:58 .