يا بنات حواء

عاوزة طريقة الجلاش باللحمة المفرومة بالتفصيل الممل رجاءا
01-06-1434 هـ, 02:05 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
ينقل من الساخنه للاطباق
01-06-1434 هـ, 02:38 مساءً
 
فى طريقه بسيطه جداا

تدهنى صينيه
تقسمى ورق الجلاش نصفين
تضعى اول نصف ورقه وتدهنيها سمنه سايحه وبعدها الورقه التانيه وهكذا

ثم حشوه اللحمه المعسجه على طريقتك

ثم نصف ورق الجلاش التانى وبين كل ورقتين تدهنى سمنه

وتقطعيه وهو نى مربعات او مثلثات

تدخليه فرن حامى حوالى عشر دقايق

وتجهزى كوب لبن دافى وبيضه وملح وفلفل ومعلقه سمنه وتخفقيهم مع بعض

تخرجى الصينيه وتصبى المزيج عليها وتتركيها تتشرب وتحمر من فوق وتحت


وبالهنا والشفا
01-06-1434 هـ, 04:12 مساءً
 
tasape7 حبيبتي تسلمي وتسلم ايديكي بجد
بس اسيبه اد ايه بعد خطوة البن والبيض؟ وشكرا حبيبتي
01-06-1434 هـ, 04:20 مساءً
 
رفع
01-06-1434 هـ, 05:11 مساءً
 


الساعة الآن 02:51 .