في حاجة من المقيلات او الاسناكس
انا عارفا شكلها وهوصفها لكم وبحبها اوي بس ناسيا اسمها وطريقتها كمان

بليز اللي تعرفها وتعرف مقاديرها وتعرف هي ايه تقولي


هي بصوا خفيفة اوي زي الاسناكس
وبتتحط مع السلاطات وخاصة المكسيكي

وهي من المعجنات

وبتكون خفيفة اوي ورقيقة اوي اوي
وبتكون علي شكل مثلث وسمكها رقيق جدا جدا
وبتتقلي في الزيت

وبتوضع جنب السلاطات ع الاكل عشان تتاكل بيها وهي علي شكل مثلث وعجينتها محمرا وسمكها رقيق جدا


والله دي مش فزورة

دي بجد انا نفسي افتكرها ناسياها خالص وناسيا اسمها وطريقتها اللي تعرفها بليز تقولي وتريحني
17-09-1426 هـ, 01:07 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
nachos او رقائق الذرة المكسيكية
17-09-1426 هـ, 01:24 مساءً
 
اهلا يا مصراوية، كل سنة و انتي طيبة يا قمر و رمضان كريم

اعتقد انك بتتكلمي عن السمبوسة او السمبوسك يا مصراوية؟؟ هي بتيجي عجينة زي الجلاش بس مقطعة مستطيلات و انتي بتحشيها الحشوة اللي تعجبك و تطبقيها على هيئة مثلث و تقليها في الزيت و هي فعلا بتبقى هشة جدا و مش معجنة و تخينة، اعتقد تقصدي دي، صح؟؟

وحشتينا يا قمر
17-09-1426 هـ, 01:51 مساءً
 
عزيزتي اعتقد انك تقصدين الناتشوس المكسيكي ..وهذا شكله..



وهذا شكل ثاني.



17-09-1426 هـ, 09:01 مساءً
 
راس المعزة

صح هو اللي في الصورة الاخيرة

هو ده اللي اقصده
بس بيكون علي شكل مثلثات

بليز تقولي لي طريقة عمله بالبيت
والطبق الاول شكله شيك وشهي جدا بليز قولي طريقته
ومشكوووووووورة

نودي

لا انا عارفا السمبوسة
مش ده اللي اقصده

المهم انتي عاملة ايه وحشاني والله وايه اخبارك واخبار خطيبك؟

بس هو ده فعلا

بليز ياريت تقولي لي طريقة عمله في البيت
17-09-1426 هـ, 10:05 مساءً
 


الساعة الآن 08:37 .