يابنات انا عملت كيكة التمر لهند الاسفنجيه
وبعد ما طلعتها من الفرن هبطت ووشها بقى ملزق كأن عليه صوص
وشبه معجنه من تحت
وبرده كان بيحصل معايا كده ف كيكة الجزر بتبقى معجنه من تحت ومش هشه كلها
ياريت تعرفونى السبب

هدا السبب عقدني اني اطبق اي كيكيه اطلعها تهبط مع اني مافتح الفرن والفرن حار واطبق الوصفه بالضبط ...
elham
شكرا لردك انتى الوحيده الى جبرتى بخطرى
انا مبفتحش الفرن وهى بتستوى برده

ياريت حد يعرفنا ويكسب ثواب فينا
انا بتحصل معايا بس ف كيكة الجزر وحصلت امبارح ف كيكه التمر فمش عارفه الغلط يمكن عشان الاضافات الى هى التمر والجزر
حطي موضوعك ياقلبي في الصفحه الرئيسيه لانها الكل يمر عليها عشان يشوفوه البنات باذن الله ماراح يقصروا معاكي ياعمري
السلام عليكم صبايا
رمضان مبارك و كل عام و انتم و الجميع بخير
اممم بخصوص الكاتو ان كان كاتو التمر او الجزر عندي لكم طريقة بتجنن
خلي مع المقادير كربونات الصودا ضرووووري و خصوصا في كاتو الجزر و التمر
راح أحاول انزلك رابط لكاتو الجزر هي طريقتي حتستفادي كتير، و معروف كاتو الجزر مقاديره و خطواته كتيره لاكن بيستااااهل و طعمه رائع و بيختلف عن باقي وصفات الكاتويات او الكيكات بكل انواعه


الساعة الآن 12:59 .