يابنات انا عملت كيكة التمر لهند الاسفنجيه
وبعد ما طلعتها من الفرن هبطت ووشها بقى ملزق كأن عليه صوص
وشبه معجنه من تحت
وبرده كان بيحصل معايا كده ف كيكة الجزر بتبقى معجنه من تحت ومش هشه كلها
ياريت تعرفونى السبب
21-09-1434 هـ, 01:02 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
هدا السبب عقدني اني اطبق اي كيكيه اطلعها تهبط مع اني مافتح الفرن والفرن حار واطبق الوصفه بالضبط ...
21-09-1434 هـ, 02:00 صباحاً
 
elham
شكرا لردك انتى الوحيده الى جبرتى بخطرى
انا مبفتحش الفرن وهى بتستوى برده

ياريت حد يعرفنا ويكسب ثواب فينا
انا بتحصل معايا بس ف كيكة الجزر وحصلت امبارح ف كيكه التمر فمش عارفه الغلط يمكن عشان الاضافات الى هى التمر والجزر
21-09-1434 هـ, 02:23 صباحاً
 
حطي موضوعك ياقلبي في الصفحه الرئيسيه لانها الكل يمر عليها عشان يشوفوه البنات باذن الله ماراح يقصروا معاكي ياعمري
21-09-1434 هـ, 05:35 صباحاً
 
السلام عليكم صبايا
رمضان مبارك و كل عام و انتم و الجميع بخير
اممم بخصوص الكاتو ان كان كاتو التمر او الجزر عندي لكم طريقة بتجنن
خلي مع المقادير كربونات الصودا ضرووووري و خصوصا في كاتو الجزر و التمر
راح أحاول انزلك رابط لكاتو الجزر هي طريقتي حتستفادي كتير، و معروف كاتو الجزر مقاديره و خطواته كتيره لاكن بيستااااهل و طعمه رائع و بيختلف عن باقي وصفات الكاتويات او الكيكات بكل انواعه
21-09-1434 هـ, 08:59 مساءً
 


الساعة الآن 03:51 .