كل عيد وأنتوا بخير
وكل عيد نسمع عن الفتة على القنوات الفضائية المصرية

نفسي أجربها.. وأبغاها على الطريقة المصرية الأصلية

ممكن؟

وتسلمون..

الى الاخت العزيزة aquaphilia بصى يا ستى طريقة الفتة ( بالخل والثوم ) الى انتى عايزاها...
- قطعى العيش البلدى ( المدور) وحمصيه فى الفرن وحطيه فى طبق واسقيه بالشوربة شوية شوية مع التقليب ( سواء شوربة لحم / دجاج )
- اعمل ارز ابيض عادى ( ازر مصرى طبعا ) وياريت يكون ( مفلفل ) يعنى مش ملدن فى بعضه !!
- بعد كدة ضعى قليل من السمنة على النار + فصين ثوم مفرومين الى ان يحمر الثوم قليلا بس مش قوىى. ثم يرفع من على النار ويوضع له 2 ملعقة خل .
- ثم يوضع خليط الثوم هذا على العيش المسقى بالشوربة ويقلب جيدا.
ثم يوضع فوقهم الارز المفلفل مسبقا ويرش على الوجه القليل من الفلف الاسود وتقدم.

وبألف هنا وشفاااااااااااا اااااا يا حلوة..بس ابقى ردى عليه وقوليلى عجبتك ولاااااااااا !!!!!!!!!!!

الى اللقاء
بسم الله الرحمن الرحيم (ولسوف يعطيك ربك فترضى)صدق الله العظيم
الله يعافيك ياقطه
يعنى العيش تحت والرز هو اللى فوق والا بالعكس
الله يعافيكى حبيبتى ام الحلويين ..
العيش هو الى تحت والارز هو الى فوق...جربيها بس ومش حاتندمى..ان شاء الله بتعجبك مليوووووووون %...
الى اللقاء
القطة مشمشة...

شكراً شكراً شكراً
ألف شكر يا عزيزتي.. من زمان وأنا نفسي أعمل الفتة المصرية.. وأخيراً
بصراحة.. مرررررة طعمة.. تسلم إيدك اللي كتبت لي الوصفة


الساعة الآن 11:10 .