طريقة المحشى الخفيييييف

كيلو بزنجان وفلفل رومى وكوسة
او كرنب او ورق عنب
2 كوب ارز
حزمة شبت
حزمة بقدونس
نص حزمة كسبرة خضراء
طماطم معصورة طازجة
طمطماية مخرطة صغير
ملح وفلفل
كمون فى محشى الكرنب
معلقة زيت زرة وممكن الاستغناء عنها
الطريقة
تقورى البزنجان والكوسة بالطريقة المعروفة
تشيلى الكاس الاخضر والبزور من الفلفل
او تسلقى الكرنب وتقطعى الورق
او تسلقى الورق العنب
تجهزى الحشو الارز على الشبت والبقدونس والكسيرة
المغسولة والمخرطة على متوسط
والملح والفلفل والطماطماية المخرطة وعصير
الطماطم ومعلقة الزيت تخلطى كله وتحشى بية المحشى
وترصصية فى الحلة وتسقية بالشوربة
الشوربة: بعد ما تسلقى الفراخ تشيلى الشوربة
فى الثلاجة لحد ما تتكون راقة جامدة على وش الشوربة
دى طبقة الدهن تروحى شيلاها بالمعلقة وترميها
وتستخدمى الشوربة فى عمل جميع الاكلات الخفيفة
اللى بدون دسم وبالهنا والشفا
ملحوظة : ممكن اضافة معلقتين او 3 لحمة مفرومة حمراء للحشوة






مشكوره حبيبتي على المحشي شكله امممممممممممممم يمي يمي
تسلمى يا باغية خير





تسلم الايادي
اكلاتك لذييييييييييييي يييييييذه

تسلمي ياعسسسسسل
الوداع جميعا ... !


الساعة الآن 08:39 .