ياحلوات ممكن تقولولى كم المدة المناسبة لطبخ ورق العنب وكمية الماء لانى سمعت انة يطبخ لمدة ساعة ومااتوقع ابدا انها كافية انا اطبخة سااعتين وبالغصب يستوى وكل اشوى ازيدة ماء فياريت اعرف كمية الماء والمدة لان كثرة فتح القدر لزيادة الماء او التاكد من النضج يسود ة فياريت تريوحونى بالكمية والوقت
17-11-1426 هـ, 02:49 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
حبيبتى انا بعمل القدر واجعل الماء يا دوب واصل لحرف ورق العنب
وبالتالى بيكون كافى او زايد بسيط اوى
والقدر المتوسط ياخد 45 دقيقة على الكثر
ان شاء الله اكون افتدك
17-11-1426 هـ, 04:52 مساءً
 
المفروض ان الماء يغمر ورق العنب
لما يبدا بالغليان يلزمه ساعة
بس في شغلة انه لازم تسلقي الورق في ماء مغلي مدة دقيقة
صراحة انا اكتفي اني اطمسه بالماء المغلي و ارفعه اصفيه
17-11-1426 هـ, 05:01 مساءً
 
اختي تضعين 3اكواب ماء +نصف كوب ليمونه بس بغلي الماء مدة عشر دقائق قصرى على النار وخليه ساعه وربع اونصف اذا تبينه مستوي عدل ولاتفتحين القطا لمن يبرد عشان ميسود جربيها ودعيلى صراحه قبل كلمسويه ميضبط بس الحق ينقال الخدامه سالتها وكان قولها فعلا مضبوط
17-11-1426 هـ, 08:45 مساءً
 
أهلين خيتو طبعا المدة بتكون حسب الكميه تاذا كنتي عامله كمية كبيرة يبلها ساعه ونص تقريبا اما المويه كمية تغطي ورق العنب وخليك مجهزة المويه المغليه اذا حسيتي ان ورق العنب لسا محتاج كمان تزيدين كل شوي بس بنسبه بسيطة موزي اول مرة عشان يطبخ على مهله واتمنى اني قدرت اساعدك بشي خيتو وتحياتي لك
17-11-1426 هـ, 08:50 مساءً
 


الساعة الآن 06:07 .