ودي طريقة سلطة الطحينه يلي زي حقت الطازج أو زي حقت المطاعم

ولكم جزيل الشكر
29-11-1426 هـ, 12:46 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
هذي الطريقة للامانة من وحدة من الاخوات والله ناسيتها
وأنا حافضتها عندي بالملف تفضلي عيوني
سلطة الطحينية
علبة طحينة الصغيرة (ام 2 او 3 ج تقريبا)
فصين ثوم صغيرين
ملح – شطة
خل
عصير ليمونة
حوالى 2 ونص كوب ماء (وممكن 3 )
الطريقة

فرغى الطحينة من العلبة البلاستيك وضعيها فى طبق غويط
ضعى الماء فى حلة واغلية كويس قوى
اول ما تطفى النار على الماء نزلى الماء وهو بيغلى على الطحينة وقلبى بايدك التانية بسرعة
لحد ما توصلى للسمك اللى بتشتريها من المطاعم (بتكون اخف من بتاعة البيت )
وعموما هى مش حتاخد اقل من الكوبايتين ونص ماء
ابتدى حطى عليها الثوم المهروس كويس وظبطى الملح واهم حاجة لسعة الشطة اللى بتبقى فيها دى مهمة
(هى مش بتبقى حراقة هى بتدعى بس لسعة)
وتحطى الخل وبرضة ما بيقلش عن 4 معالق كبيرة (تظبيطة الحدق والطعم عليكى)
واخلطيهم كويس ولما تبرد حتلاقيها نفس طعم المطاعم واتحدى
29-11-1426 هـ, 01:22 صباحاً
 
ممكن تجيبين طحينيه اللى فى السوبرماركت السائله

وتاخدين منها 10 ملاعق متلا

وتعصرين عليها ليمونتين وتحطى ربع كوب ماء دافى

وملح وتحركينها زيييييييييييييييييييين

اللى ان تتجانس



وتفرمي شبت وتحطيه عليها تطلع روووووووووعه وتاكلينها مع السمك


اللىبالطازج يحطون عليها توم و كمون بدل الشبت
29-11-1426 هـ, 02:24 صباحاً
 
ضي العين * زهوة
وصفتكم كانت جدا حلوه ومشكورين على سرعة إجابتكم لطلبي
29-11-1426 هـ, 06:17 مساءً
 
وصفه هايله تسلم ايدك
29-11-1426 هـ, 11:31 مساءً
 


الساعة الآن 01:12 .