Analysis Services
المقادير:
سمك بورى حسب عدد افراد الاسره بالنسبة لى (6)
2 بصلة كبيرة مفرومة
3 طماطم كبيرة مقطعة مكعبات
شبت وبقدونس
ثوم مقطع قطع صغيرة
2 فلفل اخضر حلومقطع قطع صغيرة
ليمون وملح وكمون وشطة
الطريقة:
1- جيبى صينيه فرن وافرشيها بورق الالومنيوم وادهنيها زيت وبعد تنظيف السمك جيداافرديه على الصينية
مفتوح ورشى عليه قطرات ليموت وشعرة ملح وكمون ودخليه تحت الشوايه لحد ماياخد اللون الزهبى .
2- اخلطى الخضار اللى قطعتيه مع الملح والكمون وقليل من الشطة والليمون وافرديه فوق السمك بعد ماطلعتيه من تحت الشوايه وكونى مسخنة الفرن ودخليه وطلى عليه بعد 20 دقيقة .

يقدم مع السلطة والارز البنى
19-06-1436 هـ, 03:29 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
تسلم ايدك اكيد سمك لذيذ
19-06-1436 هـ, 11:14 مساءً
 
جزاك الله خير
20-06-1436 هـ, 01:07 مساءً
 
شكرا فطوم وام سطام على جمال ورقى تعليقكم
20-06-1436 هـ, 04:57 مساءً
 


الساعة الآن 11:14 .