المقادير:
سمك بورى حسب عدد افراد الاسره بالنسبة لى (6)
2 بصلة كبيرة مفرومة
3 طماطم كبيرة مقطعة مكعبات
شبت وبقدونس
ثوم مقطع قطع صغيرة
2 فلفل اخضر حلومقطع قطع صغيرة
ليمون وملح وكمون وشطة
الطريقة:
1- جيبى صينيه فرن وافرشيها بورق الالومنيوم وادهنيها زيت وبعد تنظيف السمك جيداافرديه على الصينية
مفتوح ورشى عليه قطرات ليموت وشعرة ملح وكمون ودخليه تحت الشوايه لحد ماياخد اللون الزهبى .
2- اخلطى الخضار اللى قطعتيه مع الملح والكمون وقليل من الشطة والليمون وافرديه فوق السمك بعد ماطلعتيه من تحت الشوايه وكونى مسخنة الفرن ودخليه وطلى عليه بعد 20 دقيقة .

يقدم مع السلطة والارز البنى

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
تسلم ايدك اكيد سمك لذيذ
جزاك الله خير
[flash1=http://saaid.net/flash/41ae365b0f.swf]WIDTH=400 HEIGHT=350[/flash1][
شكرا فطوم وام سطام على جمال ورقى تعليقكم


الساعة الآن 02:38 .