Analysis Services
السلام عليكم كيفكم يا احلى بنات
بدي منكن يا بنات طريقه عمل الكفته الي تيجي متل الرولات البيض
يعني انا جربتها لحمه مفروم مع البهارات بس لما جيت الفها بلقصطير
تفتفتت اللحمه ما مسكت مع بعض
بدجي الطريقه الصح الله يخليكن يا بنات صراحه ذقتها بلجامع وحده تركيه عمليتها
وحاشيتها خضار وكثير عجبتني بس والله ما سائلتها عن الطريقه
كان في ناس كثير يومها وما قدرت اسئالها

الله يخليكن تعطني طريقتها وتحكن ليش تفتفتت معي ما مسكت لما عملتها
وش تحطو مع اللحم المفروم

وشكرا لكم وربي يوفقها الي ترد عليه ويبعد وجها عن النار ويجعلها من اصحاب الجنه ان شاء الله
والسلام عليكم ورحمة الله
19-12-1426 هـ, 09:21 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
كفتة محشية ( الطريقة الاولى ) (دون)
المقادير:
كيلو لحمة مفرومة
بصلتان
نصف حزمة بقدونس
نص رغيف عيش فينو مبلول فى الماء و معصور جامد
ملح _و فلفل اسود _ جوزة الطيب )
بيضتان مضروبين بالشوكة
ست بيضات مسلوقة
بقسماط ناعم
زيت للتحمير
الطريقة:
نضع اللحمة و البصل والبقدونس و العيش بعد عصرة بايدك من الماء ثم يضاف اليها الملح والبهارات وتخلط جيداً
تقسم اللحمة الى ست قطع متساوية وتحشى كل قطعة ببيضة مسلوقة بعد ما تقشريها طبعا و تضغطى عليها كويس قوى بايدك و بعدين تدحرجيها فى الدقيق وبعدين فى البيض و بعدين البقسماط و تحمر فى الزيت المقدوح و تنشل و بالهنا و الشفا

الطريقة التانية
بدل ما نحمرها فى بيض و بقسماط نعملها زى ما قلت و نلفها فى ورقة فويل مدهونة زيت بالفرشاة و بعدبن نسويها فى الفرن (( وفية طريقة تانية بالسلق بس الصراحة اللى فى الفرن او التحمير احلى )
ممكن تنوعى فى الحشو يعنى خضار سوتية و انا بحط مع البيض شرائح خيار مخلل بيبقى طعمها حلو

هى دى اللى انتى عيزاها يا رانيا؟؟
19-12-1426 هـ, 11:05 مساءً
 


الساعة الآن 03:04 .