بقسماط ناعم ساده وضعي ملح وفلفل رشه كمون صغيرة وبابريكا وبودرة بصل ثم قلبيهم جيدا ثم بتنقطي بالزيت وتفركي البقسماط كدة وبياخد منك حوالي ربع كوب البقسماط نص معلقه زيت فقط و تتبلحوالي 6قطع او اكتر ثم تاتي بالفراخ ضعي عليها رشه ملح وفلفل ومعلقه مسطردة وقومي بتقليبها ويجب ان تكون مغطاه جيداثم تاتي بصينية غير لازقة او ضعي ورق خبز ورصي البانيه وفي الفرن عالشبكه درجه 200بياخد من 10ل15دقيقه حسب سماكة شريحة الفراخ وبالف هنا
16-07-1437 هـ, 12:50 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
ميرسي عالوصفة
20-07-1437 هـ, 08:47 مساءً
 
اقتباس مشاركة  (أم نجود الأحساء)
ميرسي عالوصفة
يسلموووووو على مروك ام نجود
06-09-1437 هـ, 08:31 مساءً
 


الساعة الآن 08:37 .