السلام عليكم
انا اتعلمت طريقه عمل العيش الشامي من واحده صاحبتي عزيزه جداااا عليا
ياريت اللي تعمله تدعيلها بالشفاء لانها تعبانه شويه
العيش الشامي

كيلو دقيق
معلقه ملح صغيره
معلقه سكر صغيره
معلقه كبيره خميره فوريه
حوالي 2 كوب ماء دافي للعجن
تلت كوب زيت
سهله جدااا نخلط كله علي بعض و نسيبها تخمر حوالي ساعتين
بعد كده قسميها كور علي الحجم اللي انتي عايزاه و افرديها بالنشابه بالشكل ده
30-12-1426 هـ, 08:58 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
حضري طاسه تيفال علي البوتاجاز و بعد كده حطي الرغيف الاول لمده ثانيتين لحد ما يتشمع بس

زي الصوره كده




بعد كده اول ما العيش يبداء يتنفخ اقلبيه علي الناحيه التانيه

30-12-1426 هـ, 09:00 صباحاً
 
هتلاقي الرغيف بداء يتنفخ كله زي البالونه




دلوقتي خلاص العيش استوي

30-12-1426 هـ, 09:02 صباحاً
 
خلاص شيليه من الطاسه هيبدا ينزل الهوا منه متقلقيش اول ما تيجي تسخنيه تاني هتلاقيه بتفتح معاكي

انا باشيله في الفريزر و ووقت الاستخدام باسخنه في المايكروويف

بالهنا و الشفاااااااااااااااااااااااااا

30-12-1426 هـ, 09:03 صباحاً
 
تسلم الايادي يا عسل
30-12-1426 هـ, 09:12 صباحاً
 


الساعة الآن 06:43 .