ليا سؤال بعد أذنكم
انا بستعمل كريسكو على طول بجيبها من الامارات وبحمر بيها الكنتاكى فقط ... وسؤالى هو انتم بتستخدموها فى اية كمان ؟؟؟؟؟ وهل هى زبدة ولا سمنة ؟؟؟؟؟
وهل لازم يضاف لها زيت على النار علشان ماتتحرقش
اشكركم


09-01-1427 هـ, 11:33 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
أنا كمان بستخدمها يا don على طول في كل وصفة تحتاج سمنة- هي سمنة نباتية ليست زبدة ومو ضروري ينضاف لها زيت
09-01-1427 هـ, 11:37 صباحاً
 
NeeNee وبتستخدميها عادى فى الحلويات ؟
الف شكرا يا حبيبتى على ردك وجزاكى الله كل خير
09-01-1427 هـ, 11:41 صباحاً
 
don عدلت جوابي هي سمنة ليست زبدة - في الحلويات أدهن بها القالب
09-01-1427 هـ, 11:42 صباحاً
 
هي سمنة نباتية و انا كنت استعملها في كل الحلويات
09-01-1427 هـ, 12:32 مساءً
 


الساعة الآن 11:51 .