ليا سؤال بعد أذنكم
انا بستعمل كريسكو على طول بجيبها من الامارات وبحمر بيها الكنتاكى فقط ... وسؤالى هو انتم بتستخدموها فى اية كمان ؟؟؟؟؟ وهل هى زبدة ولا سمنة ؟؟؟؟؟
وهل لازم يضاف لها زيت على النار علشان ماتتحرقش
اشكركم







أنا كمان بستخدمها يا don على طول في كل وصفة تحتاج سمنة- هي سمنة نباتية ليست زبدة ومو ضروري ينضاف لها زيت
وعَجِلْتُ إِلَيْكَ رَبي لِتَرْضى







NeeNee وبتستخدميها عادى فى الحلويات ؟
الف شكرا يا حبيبتى على ردك وجزاكى الله كل خير





don عدلت جوابي هي سمنة ليست زبدة - في الحلويات أدهن بها القالب
وعَجِلْتُ إِلَيْكَ رَبي لِتَرْضى







هي سمنة نباتية و انا كنت استعملها في كل الحلويات
يا مليك الحياة انزل عليا..............عزمة منك تبعث الصخرحيا

"لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين"


الساعة الآن 08:21 .