لو سمحتوا ابي طريقة صحيحة ومضمونه ومجربة للكريب ...وياريت الكريب بالدجاج والمشروم...ومافي مانع لو عطيتوني كريب حلو ...بس ابي اسوي اليوم على العشا كريب مالح
السلام عليكم و رحمه الله و بركاته
شوفى حبيبتى انا بعمله 1و نص كوب لبن مع 1 و ربع كوب دقيق مع بيضتين و فانيليا لو حلو و فلفل و ملح لو حادق
تقلبى كل الحاجات دى على بعضها و تسخنى طاسه تيفال و تحطى فيها شويه زبدة صغيرين و تحطى فيها ملىء ملعقه الشوربه المدورة العميقه عرفاها ؟ اللى هى مغرفه الشوربه المهم تحطيه فى الطاسه و توزعيه هيبقى عندك على شكل دايرة و بعدين شويه و تقلبيه على الناحيه التانيه و بس كدة تحشيه اللى إنتى عيزاة بس خدى بالك من حجم الطاسه يعنى لو صغيرة يبقى قللى الملعقه شويه و بالهنا و الشفا
و على فكرة فى توقيعى هتلاقى لينك للكريب بالصور


مشكورة عزيزتي..بس بالنسبة للحشوة ممكن اعرف حشوة الكريمة بالدجاج والمشروم..؟
وبالنسبة للتوقيع انا شايله عرض التواقيع يعني مايطلع عندي ولاتوقيع لكن ان شاء الله بشوف الموضوع


و بالنسبه للحشوة والله ما اعرقها . اللى أعرفها اللى بنحمس فيها البصل بالأول و بعدها نحط عليه فراخ مسلوقه و مقطعه صغير مع خضار مثل جزر مبشور و فلفل رومى و مشروم و ممكن تضعين على الوش بعد حشو الكريب صلصه و موتزاريلا و تدخليها الفرن لدقائق




الساعة الآن 04:14 .