Analysis Services
  • «
  • 1
  • 2
  • >
  • »
لو سمحتوا ابي طريقة صحيحة ومضمونه ومجربة للكريب ...وياريت الكريب بالدجاج والمشروم...ومافي مانع لو عطيتوني كريب حلو ...بس ابي اسوي اليوم على العشا كريب مالح
19-01-1427 هـ, 02:06 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
السلام عليكم و رحمه الله و بركاته
شوفى حبيبتى انا بعمله 1و نص كوب لبن مع 1 و ربع كوب دقيق مع بيضتين و فانيليا لو حلو و فلفل و ملح لو حادق
تقلبى كل الحاجات دى على بعضها و تسخنى طاسه تيفال و تحطى فيها شويه زبدة صغيرين و تحطى فيها ملىء ملعقه الشوربه المدورة العميقه عرفاها ؟ اللى هى مغرفه الشوربه المهم تحطيه فى الطاسه و توزعيه هيبقى عندك على شكل دايرة و بعدين شويه و تقلبيه على الناحيه التانيه و بس كدة تحشيه اللى إنتى عيزاة بس خدى بالك من حجم الطاسه يعنى لو صغيرة يبقى قللى الملعقه شويه و بالهنا و الشفا
و على فكرة فى توقيعى هتلاقى لينك للكريب بالصور
19-01-1427 هـ, 03:00 مساءً
 
مشكورة عزيزتي..بس بالنسبة للحشوة ممكن اعرف حشوة الكريمة بالدجاج والمشروم..؟
وبالنسبة للتوقيع انا شايله عرض التواقيع يعني مايطلع عندي ولاتوقيع لكن ان شاء الله بشوف الموضوع
19-01-1427 هـ, 05:10 مساءً
 
19-01-1427 هـ, 05:17 مساءً
 
و بالنسبه للحشوة والله ما اعرقها . اللى أعرفها اللى بنحمس فيها البصل بالأول و بعدها نحط عليه فراخ مسلوقه و مقطعه صغير مع خضار مثل جزر مبشور و فلفل رومى و مشروم و ممكن تضعين على الوش بعد حشو الكريب صلصه و موتزاريلا و تدخليها الفرن لدقائق
19-01-1427 هـ, 05:20 مساءً
 


الساعة الآن 01:43 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏