ملیت: ایرانی


مواد لازم:

٦ عدد بادمجان

ی? عدد مرغ (جوجه) تقریبا ٨٠٠ گرم تا ی? ?یلو گرم

٢ خوشه غوره

١ قوطی گوجه فرنگی یا ٥ تا ٦ عدد گوجه تازه، گوجه تازه بهتر است

١ عدد پیاز

روغن برای سرخ ?ردن به مقدار ?افی

١ عدد قاشیق چای خوری زردچوبه


ظروف و وسایل لازم:

ی? قابلمه ٥ تا ٦ لیتری ی? عدد ماهی تابه.

مرغ را تی?ه تی?ه ?نید و قطعه‌ها را خوب بشویید. بادمجان‌ها را پوست ب?نید. غوره‌ها را از شوخه جدا ?نید و بشویید. پیاز را خورد ?نید.
بادمجان‌ها را از درازا نصف ?نید و در روغن سرخ ?نید.
قابلمه را گرم ?نید و همراه مقداری روغن پیازهای خورد شده را در آن بریزید و سرخ ?نید. هنگامی ?ه پیازها طلایی رنگ شد قطعات مرغ‌ها را داخل قابلمه بریزید و با افزودن زردچوبه سرخ ?نید وقتی سرخ شد گوجه‌ها (اگر گوجه تازه استفاده می‌?نید آنها را ورق ورق خورد ?نید) را بر روی آن بریزید، آب به اندازه‌ای ?ه از روی گوشت مرغ رد بشود به آن بیفزاید و سر قابلمه را ببندید، شعله را ملایم ?نید. گوشت مرغ معمولا بعد از ٣٠ دقیقه خواهد پخت.
وقتی گوشت مرغ خوب پخت بادمجان‌ها را به آن بیفزاید و غوره را هم داخل قابلمه بریزید. به اندازه ی? قاشق چای خوری نم? بزنید و سر قابلمه را ببندید و بگذارید تقریبا ١٥ دقیقه بپزد، شعله اجاق را ?م نگه دارید، همیشه برای طبخ گوشت از شعله ملایم استفاده ?نید گوشت بهتر است با جوش‌های ملایم و ?م پخته شد. قبل از سرو چ? ?نید ?ه بادمجان‌ها خوب پخته‌اند و نم? به اندازه ?افی است.

این خورشت را می‌توانید با چلو یا نان سرو ?نید.

نوش جان ?نید





اللي فهمته فقط باتمجان معناها بازنجان شفتوا شطارتي؟؟؟؟؟
29-01-1427 هـ, 08:46 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
والوصفة الثانية تكفووووون تشهي مووت ونفسي اعملها يوم الجمعة على الغدة

ملیت: ایرانی (صد درصد شیرازی)

توضیح: در وصف این غذا همین بس ?ه در دوران نوجوانی ف? بدنده ش?سته بود و دهان مرا به وسایلی ?املا بسته بودند و برای تغذیه فقط می‌توانستم مایعات مصرف ?نم. روزی رفته بودم خانه خاله، این دم پخت را پخته بود، بعد از چهل روز مقاومت و نخوردن غذاهای لذیذ مادر در مقابل این غذا مقاومت من از بین رفت و با باز ?ردن ?ش‌هایی ?ه ف? بالایی را با ف? پایینی بهم بسته بود مخفیانه اقدام به خوردن دم پخت ?لم پلو ?ردم. خاله بیچاره‌ام وقتی صحنه را دید با دو دستش زد توی سرش و گفت، خا? تو سرم چرا من این غذا را درست ?ردم ?ه تو تحری? بشوی و ?ش‌های دهانت را باز ?نی! عاقبت ?ار هم به بیمارستان ?شید و خلاصه نزدی? بود این دم پخت ?ار دست من بدهد.


تقدیم به دوستانی ?ه از دست غذاهای گوشت دار حقیر ذله شده‌اند. این غذا ?املا بدون دخالت گوشت تهیه شده.


مواد لازم برای 5 نفر:

* نیم ?یلو سبزی ?لم پلو: تره، ریحون، ترخون، شیوید.

2 ?یلوگرم ?لم برگ.

600 گرم برنج باسماتی.

1 لیوان عدس

4 تا 5 عدد هویج

1 عدد پیاز متوسط

نصف لیوان آب لیمو.

روغن به مقدار ?افی.

2 قاشق چای خوری زردچوبه.

نم? به اندازه ?افی (ی? مشت نم? زبر برای پلو).
li>آب به اندازه نیاز، مقدار را پایین تر توضیح می‌دهم


ظروف و وسایل لازم:
قابلمه (تقریبا 8 تا 10 لیتری)، آب ?ش، پارچه برای دم‌?ش ?ردن دم پخت

طرز تهیه:

* ی? توضیح: اگر سبزی تازه در اختیار ندارید ی? لیوان و نیم مخلوطی از سبزی‌های خش? شده بالا را استفاده ?نید.

ی? توضیح بسیار ضروری: لطفا این پلو را با عشق و علاقه بپزید اگر علاقه چندانی به غذا پختن ندارید بروید ی? همبرگر سرخ ?نید بخورید نه این غذای معجزه آسا را خراب ?نید نه وقت خودتان را.

آماده ?ردن ?لم: ?لم را به صورتی ?ه در تصویر می‌بینید خورد ?نید و آنرا در قابلمه بریزید، ی? قاشق چای خوری زردچوبه را روی آن بپاشید، ی? قاشق چای خوری نم? نرم بیفزاید، روغن و آب لیمو را هم به آن بیفزاید و قابلمه را روی آتش متوسط قرار بدهید. در قابلمه را بگذارید و پس از چند دقیقه‌ای در را بردارید (تقریبا 5 دقیقه) وقتی ?ه ?لم‌ها شروع به نرم شدن ?ردند سر قابلمه را بردارید و ?لم را زیر نظر داشته باشید و هر از چند دقیقه‌ای خوب بهم بزنید این ?ار را ادامه دهید تا ?لم سرخ شود و رنگ آن قهوه‌ای روشن و ملایم شود.


قبل از شروع به پختن دم پخت اگر از سبزی تازه استفاده می‌?نید سبزی‌ها را تمیز و بعد خورد ?نید. هویج‌ها را پوست ب?نید و به قطعات ?وچ? تقسیم ?نید.
تهیه دم پخت: من معمولا برنج را ی? ساعت قبل از جوشاندن توی آب گرم می‌گذارم بعد قبل از جوشاندن آب را خالی می‌?نم و با دیگر مواد می‌جوشانم.
عدس را من معمولا جداگانه می‌پزم چون گاهی اوقات اگر عدس را با دیگر مواد بپزید یا له می‌شود یا نپخته می‌ماند و نتیجه مطلوبی بدست نمی‌آید، برای جلوگیری از این مساله عدس را جداگانه بپزید به صورتی ?ه نه له بشود و نه زیاد سفت باشد.

تمام مواد بغیر از عدس را در قابلمه بریزید و به آن آب بیفزاید و روی آتش ملایم بجوشانید. من معمولا برنج باسماتی استفاده می‌?نم و برای این نوع برنج پنج لیوان آب به مواد اضافه می‌?نم، برنج‌های نوع دیگر مقدار آب مورد استفاده ?متر یا بیشتری نیاز دارند. اگر ش? دارید ی? لیوان آب ?متر بریزید و در وسط ?ار اگر دیدید ?ه آب تمام شده و برنج هنوز سفت است ی? لیوان دیگر به آن بیفزاید. اگر آب زیاد باشد دم پخت واقعا دم پخت می‌شود (شیرازی ها به برنجی ?ه خیلی له شده باشد دم پخت می‌گویند) با این?ه نام این غذا دم پخت است باید از له شدن برنج جلوگیری ?رد. پس از این?ه آب تقریبا تمام شد عدس را هم به آن بیفزاید و آنرا هم بزنید. حالا دور قابلمه را بالا ب?شید یعنی برنج و مواد دیگر را بصورت تپه‌ای وسط قابلمه جمع ?نید و در قابلمه را با دم ?ش? ببندید، شعله را ?م ?نید تا از سوختن ته دیگ جلوگیری شود و دم پخت را به مدت ی? ساعت و حتی ی? ساعت و نیم روی شعله بسیار ملایم دم ?نید.

پیاز داغ روی دم پخت:
پیاز را خورد ?نید و در مقداری روغن سرخ ?نید شعله را ?م نگاه دارید تا پیاز نسوزد و خوب سرخ شود وقتی پیاز سرخ شد آنرا از داخل روغن با صافی یا آب?ش ?وچ?ی خارج ?نید و پیازداغ را روی ی? ظرف پهن ?نید تا خش? شود وقتی خواستید دم پخت را سرو ?نید پیاز داغ را روی برنج بریزید هم تزئین زیبایی می‌شود و هم خیلی خوشمزه.
[IMG]http://up3.w6w.net/upload/28-02-2006/w6w_20060228210809a782e101.jpg[/IMG



[IMG]http://up3.w6w.net/upload/28-02-2006/w6w_200602282109075d2cbbbc.jpg[/IMG




ودمتم سالمين وترقبوا المزيد
29-01-1427 هـ, 09:01 مساءً
 
امممممممم لذيذ الله يهديك كذا تعذيب صور لذيذه وفارسي بعد

المهم ترا شكل الأول ايدام هندي والثاني مدري برياني مع بصل محروق وزبيب

ههههههه معليش بس ودي اساعدك قمت الفت
29-01-1427 هـ, 09:11 مساءً
 
على فكره عرفت اترجم 5 نفر
29-01-1427 هـ, 09:12 مساءً
 
الله يا بان طبق الباذنجان بشهي ..يا ريت في واحدة تفيدنا انا كمان بحب وصفاتهم خصوصا الخبز
29-01-1427 هـ, 10:00 مساءً
 


الساعة الآن 12:28 .