السلام عليكم جميعا
بصراحه انا كل ما افتح موضوع واحده فيكم احس انى لسه بدرى عليا
لكن على العموم مفيش حد غيركم اسأله و انا مطمنه ان الرد هيكون مثالى
1 - كل ما اعمل البسبوسه بدقيق السيمولينا احس انها ناشفه شويه من جوه و مبتطلعش وشها احمر من فوق دايما بيكون ابيض مع العلم انى كنت بستعمل اكياس البسبوسه الجاهزه و كانت بتطلع تحفه بس للأسف مش موجوده فى اليابان اعمل ايه

2- لو فى حد يسمع عن الهوت كيك hot cake ياريت يقولى بيتعمل ازاى
30-01-1427 هـ, 03:50 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
عشان البسبوسه تتطلع وشها احمر ادهنيها بشوية لبن مذوب فيه رشة سكر بودره حركيهم مع بعض وامسحي وش الصنيه يدوب مسح خفيف
انا تتحمر معاي بون شي انت حاولي اكثر من مره واتبعي المقادير والخطوات بدقه ولما تتطبخي كثير تلقائي راح تعرفي انك كل مره اشطر واحسن من المره اللي قبليها
اتمنى اكون افدتك
03-02-1427 هـ, 01:25 مساءً
 
اذا قللتي شوي من المقادير السائله ممكن تزبط معاك 0
03-02-1427 هـ, 11:43 مساءً
 


الساعة الآن 10:55 .