السلام عليكم جميعا
بصراحه انا كل ما افتح موضوع واحده فيكم احس انى لسه بدرى عليا
لكن على العموم مفيش حد غيركم اسأله و انا مطمنه ان الرد هيكون مثالى
1 - كل ما اعمل البسبوسه بدقيق السيمولينا احس انها ناشفه شويه من جوه و مبتطلعش وشها احمر من فوق دايما بيكون ابيض مع العلم انى كنت بستعمل اكياس البسبوسه الجاهزه و كانت بتطلع تحفه بس للأسف مش موجوده فى اليابان اعمل ايه

2- لو فى حد يسمع عن الهوت كيك hot cake ياريت يقولى بيتعمل ازاى

عشان البسبوسه تتطلع وشها احمر ادهنيها بشوية لبن مذوب فيه رشة سكر بودره حركيهم مع بعض وامسحي وش الصنيه يدوب مسح خفيف
انا تتحمر معاي بون شي انت حاولي اكثر من مره واتبعي المقادير والخطوات بدقه ولما تتطبخي كثير تلقائي راح تعرفي انك كل مره اشطر واحسن من المره اللي قبليها
اتمنى اكون افدتك
اللهم توفني وانا ساجد
اذا قللتي شوي من المقادير السائله ممكن تزبط معاك 0


الساعة الآن 08:33 .