السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

كيفكم؟؟

حبيت استفسر عن طريقة أستخدامها مع البيتزا
" ربي إرزق ذُريتي صُحبة الأخيارِ

وخِصالَ الأطهارِ , وتوكّلَ الأطيارِ

رَبي وبلِغني فيهِم غاية أمَلي ومُنايَ .. بحَولِكَ وقوتِكَ

رَبي متعني ببرِهِم في حياتي .. وأسعِدني بِدُعَائِهِم بعد مَمَاتي"
و عليكم السلام

اذا جافة اطحنيها و اذا خضراء يبسيها و اطحنيها
و تستعمل مع الصوص عند تحضيرها من شان تمتزج النكهات
يا مليك الحياة انزل عليا..............عزمة منك تبعث الصخرحيا

"لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين"
بصى حبيبتى

وانتى بتعملى الصوص بتاع البيتزا على النار حطى الزعتر وسبيه لما يبرد فى الصوص كده الصلصه هتاخذ طعمه وهتبقى هاااااااااائله

ممكن فى الاخر ترشى الزعتر على الوش

فيه طريقه تانيه انك تنقعى الزعتر فى زيت الزيتون طول الليل وبعدين تفرشيه على البيتزا "طريقه المناقيش" برضه بتبقى تحفه واستخدمى زيت الزيتون

وبالهنا يا عيونى
لاتنكسر .. ماأحد ٍ مثل قلبي خسر .. لاينثوي عزمك وحيـــل الله قوي ..قاااادر يفرجها بعد ضيق وعسر
اللهم لك الحمد كما ينبغى لجلال وجهك وعظيم سلطانك
orkidia
تسلمين عيوني على الرد
.....

هبه
مشكورة عزيزتي على الرد
" ربي إرزق ذُريتي صُحبة الأخيارِ

وخِصالَ الأطهارِ , وتوكّلَ الأطيارِ

رَبي وبلِغني فيهِم غاية أمَلي ومُنايَ .. بحَولِكَ وقوتِكَ

رَبي متعني ببرِهِم في حياتي .. وأسعِدني بِدُعَائِهِم بعد مَمَاتي"


الساعة الآن 09:33 .