السلام عليكم ورحمة الله




كيفكم بنات




انا كتبت هالموضوع وكلي امل انكم تساعدوني


بنات انا ذقت كرات جبنة تشدر مع قطع فلفل بارد ومغلفه بالبقسماط


تجنن مررره روعه بنات


ودي اعرف كيف طريقتها



هل الجبنه تكون مبشوره وينخلط معاها الفلفل البارد ؟؟؟ بس انا خايفه تذوب الجبنه بالزيت!!!

تكفوووووووون اللي قد جربتها الله يعافيها ويجزاها الجنه تكتب لي الطريقه



ودي افاجيء زوجي فيها
14-02-1427 هـ, 01:35 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
hii صبا
بصي هو انا مش عارفه المقادير بس علي ما اعتقد ان بعد ما تشكليها بالبقسماط و تحطيها في الفريزر
بعد ما تجمد اوي طلعيها من الفريزر علي النار تتحمر اول ما البقسماط يلون طلعيها
يارب اكون افاتك
14-02-1427 هـ, 02:26 صباحاً
 
الف شكر عزيزتي روني

باجرب طريقتك


واانا لقيت في موقع اجنبي



انهم يضيفون 2 م ك طحين و2 بيض


والفلفل



بس انا مااقتنعت باضافه الببيض احس رح تطلع نكهته سيئه


وعلى فكره



انا جربت الكفته من الملف بتاعك كانت حاقه تهوس



وش رايك فيني وانا اتكلم مصري ههههههه
14-02-1427 هـ, 02:32 صباحاً
 
صبا
لما تجربيها قوليلي عامله ازاي ، ـماشي؟
و بالهنا و الشفا علي الكفته و ان شاء الله كل حاجه تعجبك
14-02-1427 هـ, 02:44 صباحاً
 

تقصدين اللي عند كودو؟؟
14-02-1427 هـ, 02:52 صباحاً
 


الساعة الآن 02:03 .