Analysis Services
ياجماعة اريد مساعدتكن
انا اطبخ الزغاليل اما مشوية او مقلية او مسلوقة شوي ومحمرة
ولا اطبخ عليها شيء لان زوجي يكره طعمة الزنخة او الزفرة او لا اعرف شوبتسموها انتم المهم اذا عندكم طرق اخرى وما بتظل طعمه او ريحة للزنخة فدلوني عليها وبسرعة لو سمحتم
14-06-1423 هـ, 07:57 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
يا هلا بيك ام ابراهيم احنا عندنا بمصر مشهورين بحشو الحمام بالرز والفريك( الفريكة)لكن انا احبه اكتر بالارز والطريقة دى بتاعة الغالية *****أمى******:بعد ما تغسلي الحمام حلو افصلى الجلد من الصدر والرقبة جيدا مع نزع اى فواصل موجودة بس ببطء وحرص حتى لا تقطعيها وانقعيه فى الملح والخل حوالى ساعتين ولا تخافي عليه بيطلع زين وما له زنخة نهائى.......(زين) بعدين تكونى ناقعة كمية من الارز المصرى ذو الحبة الصغيرة لان فى البسمتى مش بيكون حلو (يعنى بالنظركمية تقريبية علىعدد الحمام) وبتقطعى كمية من البصل (يعنى لكل كوب ارز بصلة متوسطة) وتتبل بالملح والفلفل الاسودفقطوالزبد وتقطع كبد الحمام مع الارز على حسب الرغبة ويحشى الحمام من بين الجلد والصدر ومن البطن من دون ما يملا كتير ثم توضع القناصة فى الاخرلتسد الفتحة وندخل الارجل فى.......ويسلق الحمام على نار هادئة ويحمر فى الزبد او السمن...............وهنيأ بس ما تنسيش تدعى لى وعلى فكرة اتبعى التعليمات وان شاء الله ما بتخيب وأنا ما بعرف كيف طريقة الفريك اذا بتريديها ادور عليها واكتبها لك ان شاء الله...
28-06-1423 هـ, 10:29 صباحاً
 


الساعة الآن 01:31 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏