هذه هي جبنة الماسكربون




[img]https://www.surfas********com/images/products/1416L.jpg[/img]

لكن سؤالي ما هو البديل عنها اللي يمكن أستخدمه في وصفات الكيك؟
وعَجِلْتُ إِلَيْكَ رَبي لِتَرْضى







اهلا يا NeeNee

حسب الاكلة

يعني في عندنا هون جبنة بتشبه اللبنة اسمهاfromage blanc جبنة بيضاء لكن ما الها علاقة بالجبنة البيضاء اللي معروفة بلبنان
المهم جربتها بالشارلوت مكان الماسكاربون ما نفعت ما بتطلع طيبة

و لا بتنفع بالتيراميسو لان تيراميسو من دون ماسكاربون مش تيراميسو

بما انه تركيبتها اقرب شي للكريم و فيها 80 بالمية دسم فانت شوفي الاكلة و اختاري الكريم المناسبة
و ارجو ان اكون قد افدتك
يا مليك الحياة انزل عليا..............عزمة منك تبعث الصخرحيا

"لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين"
أهلا أوركيديا - ما بعرف الجبنة اللي ذكرتيها بس كنت شاكة بفلاديلفيا إذا بتنفع بس مش متأكده

أنا عندي وصفة جديدة للبراونيز وبدي أجربها - والماسكربون أحد مكوناتها
وعَجِلْتُ إِلَيْكَ رَبي لِتَرْضى







فتشت لك لقيت انهم يستعملوا الفلادلفيا الجبنة-الكريم محل الماسكاربون خاصة بالتشيز كيك فشوفي انت اذا بيناسبك
يا مليك الحياة انزل عليا..............عزمة منك تبعث الصخرحيا

"لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين"
NeeNee
جبنة الماسكربون
هي جبنه ايطاليه و هي 3 مرات كريمي يعني ناعمه اوي
اا لما عملت الtiramisu مش لاقتها هنا في مصر
بس لقيت دردشه مطابخ عملاها و انا جربتها و كانت حلوه اوي
ده رابط الجبنه http://forum.hawaaworld.com/showthre...4&page=5&pp=15

و ده الtiramisuالي انا عملته
http://forum.hawaaworld.com/showthre...0&page=2&pp=10


الساعة الآن 01:51 .