انا يا بنات العجينة لو اعمل ايييي عجينة والكل يمدحها وتضبط معاه الا انا تصير معجنة كانها مو مستوية حتى لو طولت في الفرن
ليييييييييييه والله متأزمة وبيصييير فيني حالة نفسية بالهسبب
والله اتبع نفس الخطوات والمقادييييرررر بس لية وش السبب ما اعرف
علموني نصحوني وش الحلللل



مع محبتي .
28-02-1427 هـ, 12:42 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
السلام عليكم
أعجنى العجين كويس وسبيه فترة يخمر وبعدين متعليش عليه النار وهو بيستوى وخليه يستوى براحته ومتكتريش فى العجين عند التشكيل وأفرديه كويس خليه رقيق وإن شاء الله تتظبط معاكى ...وحطى للعجين شوية حليب بودر وذرة ملح ضرورى على الدقيق ورشة خفيفة بيكنج باودر وده غير الخميرة طبعا وتأكدى من أن الخميرة نشطة ...وقبل كل ده سمى الله قبل ما تبدئى فى العجن .
أختك هبهوبة
29-02-1427 هـ, 02:46 مساءً
 
السلام عليكم

اهم شي في العجين تعجنيه منيح و بعدين تتركيه يتخمر
و الفرن على180 درجة مئوية
29-02-1427 هـ, 04:57 مساءً
 
اكيد الزيت يكون كثير ..حاولى انك تقليلي الزيت.
لأنى كانت أعنى نفس المشكلة ولما خففت مقدار الزيت صارة تمام العجينة .
01-03-1427 هـ, 04:44 صباحاً
 
سخنى الفرن قبل ما تحطى المخبوزات لمده 20 دقيقه على الاقل واختارى الحراره المناسبه لكل صنف
01-03-1427 هـ, 05:21 صباحاً
 


الساعة الآن 04:26 .