انا يا بنات العجينة لو اعمل ايييي عجينة والكل يمدحها وتضبط معاه الا انا تصير معجنة كانها مو مستوية حتى لو طولت في الفرن
ليييييييييييه والله متأزمة وبيصييير فيني حالة نفسية بالهسبب
والله اتبع نفس الخطوات والمقادييييرررر بس لية وش السبب ما اعرف
علموني نصحوني وش الحلللل



مع محبتي .

السلام عليكم
أعجنى العجين كويس وسبيه فترة يخمر وبعدين متعليش عليه النار وهو بيستوى وخليه يستوى براحته ومتكتريش فى العجين عند التشكيل وأفرديه كويس خليه رقيق وإن شاء الله تتظبط معاكى ...وحطى للعجين شوية حليب بودر وذرة ملح ضرورى على الدقيق ورشة خفيفة بيكنج باودر وده غير الخميرة طبعا وتأكدى من أن الخميرة نشطة ...وقبل كل ده سمى الله قبل ما تبدئى فى العجن .
أختك هبهوبة
السلام عليكم

اهم شي في العجين تعجنيه منيح و بعدين تتركيه يتخمر
و الفرن على180 درجة مئوية
يا مليك الحياة انزل عليا..............عزمة منك تبعث الصخرحيا

"لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين"
اكيد الزيت يكون كثير ..حاولى انك تقليلي الزيت.
لأنى كانت أعنى نفس المشكلة ولما خففت مقدار الزيت صارة تمام العجينة .
سخنى الفرن قبل ما تحطى المخبوزات لمده 20 دقيقه على الاقل واختارى الحراره المناسبه لكل صنف


استغفر الله لى ولوالدى ولزوجى ولاصحاب الحقوق على وللمؤمنين والمؤمنات والمسلمين والمسلمات الاحياء منهم والاموات


الساعة الآن 06:46 .