السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


ادري إن مأحدبينفعني غيركم إخواتي وأكثر


أنا الله يسلمكم تعبت من الدوران في هالصفحات أدور على كل ما يصلح للفريزر
أنا أقصد المعجنات والحلويات والصواني وغيرها يعني بالمختصر المفيدكل طبخه من الممكن إني أثلجها ووقت مابغاها بسرعه أطلعها سواء احطها في الفرن أوتكون جاهزه من الفريزر للمكرويف ...
...




الله يعافيكم ومشكورات مقدما

ياليت تساعدوني ياراعيات الفزعه في دور للإيجارفي الرياض

http://forum.hawaaworld.com/showthread.php?t=913490
اختى فى الله دموع الحنين
صنية المكرونة بالباشميل ممكن تضعيها فى الفريزر بعد وضع الباشمل وبعدين يوم الاكل طلعيها وحطيها فى الفرن
كمان ممكن تعملى (دقية) او التسبيكة (البصل المحمر وثوم وطماطم معصورة وتوابل متسبكين على النار) وبعد ما يبردوا قسمى الكمية فى اكياس كل كيس طبخة وبعدين تكونى منظفة بسلة او مجهزة فاصوليا (كنتى وضعتيهم ايضا فى الفريز جاهزين) وحطى التسبيكة على اى صنف من دول على النار على طول وبالهنا والشفا
كمان ممكن تعملى عجينة بيتزا وبعد ماتخمر ضعيها فى كيس فى الفريز وطلعيها بعد كده ولما تتفكك حطيها فى صوانى وزيينيها باى حاجة ( بصراحة انا مجربتش الطريقة دى فى البيتزا بس سمعت عنها جربيها مش حتخسرى حاجة)
اتمنى اكون افدتك وفهمتينى
من مواضيعى
صنفرة طبيعية للجسم
طريقة عمل المايونيز
الزبادووووووو

[
برنامج فتاوى ابن تسمية http://forum.hawaaworld.com/showthread.php?t=628200

ملفات باور بوينت تحفة
http://forum.hawaaworld.com/showthread.php?t=661396

اللهم اغفر لى ولوالدى ولزوجى ولجميع امة المسلمين والمسلمات والمؤمنين والمؤمنات الاحياء منهم والاموات
امين
اهلين حبيبتي
شوفي انا عن نفسي اضع المعجنات افخاذ الدجاج الكبه السمبوسه ورق العنب كله تفريز ومتى مابغيت طلعت
عصر الراحه
الله يعافيك إختي العزيزه هل المعكرونه بالباشمل بتحتفض بالطعم زي ماهي يعني ماراح يتغير طعمها
وأنا ودي بحاجه أسويها وخليها في الفريزر من إسبوعين لثلاثه علشان لو جاني ضيوف فجاه يكون الأكل جاهز ومأحوس(( أطلعها واسويها على طول))
طيب إختي بطوطه وشلون تسوين افخاذ الدجاج وورق العنب مايسود ويتغير طعمه إنتي تلفينها
وتثلجينها على طول؟؟؟؟


الساعة الآن 09:58 .