انا محتاره وياريت تساعدونى.........انا متواجده حاليا فى امريكا وبالاقى على علب الجبنه فى المكونات
_pasteurized part-skim milk_cheesecultures_salt_enzymes ;كنت قريت قبل كده ان ممكن المنفحه تكون من الخنزيرpork طيب اتاكد ازاى ان مفيش فى الجبنه اى حاجه من مشتقات الخنزير؟ونفس الكلام بالنسبه للبيتزا الجبنه اللى على وجهها لو باشتريى بيتزا اعمل ايه؟افيدونى افادكم الله


استغفر الله لى ولوالدى ولزوجى ولاصحاب الحقوق على وللمؤمنين والمؤمنات والمسلمين والمسلمات الاحياء منهم والاموات
ليه مفيش اى عضوه ردت عليا؟


استغفر الله لى ولوالدى ولزوجى ولاصحاب الحقوق على وللمؤمنين والمؤمنات والمسلمين والمسلمات الاحياء منهم والاموات
هلا حبيبتي انا ودي افيدك بس ما فهمت عليك ايش تقصدين(بالمنفحه؟؟؟؟)



لوووووووووميّه

حبيبتى لوميه شكرا لكى المنفحه هى rennet وهى ا تستخدم لصنع الاجبان


استغفر الله لى ولوالدى ولزوجى ولاصحاب الحقوق على وللمؤمنين والمؤمنات والمسلمين والمسلمات الاحياء منهم والاموات
صراحه ما عندي اي خلفيه ,, اسفه والله
بس ما اعتقد ان الجبن يكون فيه خنزير انا صراحه دايم اشتريه و استعمله



لوووووووووميّه



الساعة الآن 06:47 .