انا محتاره وياريت تساعدونى.........انا متواجده حاليا فى امريكا وبالاقى على علب الجبنه فى المكونات
_pasteurized part-skim milk_cheesecultures_salt_enzymes ;كنت قريت قبل كده ان ممكن المنفحه تكون من الخنزيرpork طيب اتاكد ازاى ان مفيش فى الجبنه اى حاجه من مشتقات الخنزير؟ونفس الكلام بالنسبه للبيتزا الجبنه اللى على وجهها لو باشتريى بيتزا اعمل ايه؟افيدونى افادكم الله
10-03-1427 هـ, 06:32 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
ليه مفيش اى عضوه ردت عليا؟
11-03-1427 هـ, 06:17 صباحاً
 
هلا حبيبتي انا ودي افيدك بس ما فهمت عليك ايش تقصدين(بالمنفحه؟؟؟؟)
11-03-1427 هـ, 07:18 صباحاً
 
حبيبتى لوميه شكرا لكى المنفحه هى rennet وهى ا تستخدم لصنع الاجبان
11-03-1427 هـ, 09:32 صباحاً
 
صراحه ما عندي اي خلفيه ,, اسفه والله
بس ما اعتقد ان الجبن يكون فيه خنزير انا صراحه دايم اشتريه و استعمله
12-03-1427 هـ, 02:14 صباحاً
 


الساعة الآن 02:12 .