اخواتي اريد الطريقة الصحيحة للكوسا بالبشاميل
11-03-1427 هـ, 05:12 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
حبيتى طريقة الكوسا بالبشاميل سهله جدااا

المقادير:
كوسا+ زيت
لحمه مفرومة+ بصل+ زيت+بهارات( لعمل العصاج)
لبن + زبدة+ دقيق+ذرة ملح ( لعمل البشاميل)

الطريقة:
تجيبى لاكوسة وتقطعيها شرائح بالطول وتشوحها فى الزيت (طبعا بعد تنظيفها وكحت القشرة الخرجية لها)
وتكونى معصجة اللحمه المفرومة بالطريقةالعادية
وتحضرى بشاميل
وفى صينية تضعى طبقة من البشاميل الخفيف فى القاع فى ترصى نصف كمية الكوسا وبعدها تضعى اللحمه المفرومة ثم تضعى طبقة تانية من الكوسا (باقى المقدار) ثمتضعى البشاميل على الوجة وتدخليها الفرن من اسفل 7 دقايق ثم تطلعهيا اشواية لحد ما الوجة يتحمر

وبالهناوالشفا اتمنى اكون عرفت اشرحها
11-03-1427 هـ, 05:37 مساءً
 
السلام عليكم
كنت داخله اكتب الطريقه ولقيت مدام وائل ماشاء الله شارحه بالتفصيل
الله يعطيها العافيه
11-03-1427 هـ, 07:33 مساءً
 
انا نفس الطريقه بس الكوسه اسلقها >> تكون صحيه اكثر
اقطعها شرائح واسلقها مع ماجي ..
اصفيها من الماء واحط طبقة كوسه فوقها اللحم المفروم فوقه الباشميل وارش عليه جبن مازوريلا.. واحطها في الفرن لحد مايتحمر الوجه

و بالعافيه
12-03-1427 هـ, 07:09 صباحاً
 


الساعة الآن 09:35 .